26.12.2006 07:39
Glædelig jul og godt nytår

Jeg befinder mig lige nu på Coromandel i New Zealand. Unægtelig noget af en kontrast til en traditionel dansk jul, da temperaturen i dag er omkring 20 grader og jeg skriver disse linier iført shorts og t-shirt.

Jeg har i den forgangne uge været et smut omkring Rotorua, som lagde spor til VM i XC i år. Jeg har skrevet en lille beretning om stedet, som kan ses på 1900mtb.dk

2006 nærmer sig ellers sin afslutning, og jeg vil gerne ønske alle, der har fulgt med på dette site i det sidste års tid, en glædelig jul og godt nytår. Det har været utroligt rart at læse alle jeres kommentarer – tak for det!

Der skal også lyde en stor tak til mine sponsorer, som har støttet mig i det forgangne år. En lille ekstra hilsen skal lyde til alle i Road Bike Shop, for deres altid tålmodige optræden med en til tider krævende rytter ;-)

Om en god uges tid vender jeg hjem fra mit lille eventyr på den anden side af jorden, og det er tid til at se frem mod 2007 sæsonen. Jeg har ikke helt styr på min løbsplan endnu, men da mine sæsonforberedelser starter en måneds tid senere end vanligt, har jeg ikke de store ambitioner for foråret, og fokus kommer derfor følgelig til at være på sommeren og efteråret.
Konkret regner jeg med, at sæsonen starter med første afdeling af World Cuppen i marathon i Spanien i marts. Jeg vil naturligvis opdaterer min kalender, så snart jeg har flere detaljer på plads omkring den.

Glædelig jul og Godt nytår.

/Borup

  1. Skjødt siger:

    Hey Borup Har selv visteret Coromandel en rum tid for et par år siden. Et ualmindeligt behageligt sted. Hvis du kommer nær Witianga / Hot Water Beach, så er der på den anden side af Mercury Bay, ved det der hedder Flaxmil Bay (tager ti minutter fra den lige færge i Witianga) uden tvivl VERDENS BEDSTE restaurant. "The Eggsentric" ved Dave og Denise. Go there, du vil på ingen måde fortyde det, og hils endelig fra Kristian Skjødt herhjemme.. Laks i Wasabi er en favorit med Freejaa juice ;) Godt kørt i Oz ellers og godt nytår og glædelig jul Kristian Skjødt MCV


  2. Köser siger:

    Godt Nytår Mic og Linda... her hjemme er der hedebølge med 8 grader men ingen sol )o; n¨, men 1.st afd. af WC i spanien er på Gran Canaria så der kommer dine bade shorts nok frem igen... og mon ikke Farmer Tan´en er der stadig.. ha det ´godt og god tur hjem når den tid kommer


  3. Hans-Henrik B siger:

    Glædelig Jul og Godt Nytår til Linda og dig ... også herfra :o)


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)