23.10.2006 09:22
CT update

Hermed min version af de sidste 2 hektiske dage i CT. En uddybende beretning af de foregaaende etaper foelger senere

5. etape var dagen hvor jeg skulle angribe i klassementet. Jeg angriber efter 20 km og Zorweg og Stevens med paa hjul. Den faar mere gas og Stevens forsvinder og jeg finder ind i et godt samarbejde med Zorweg. Taet paa dagens sidste depot sker katastofen og en af loebets officielle kamerabil leder os den forkerte vej i ca. 10 km, inden den koerer fast og det gaar op for dem (og os) at den er helt gal. Zorweg er rasende og jeg maa overtale ham til at vende tilbage paa sporet. Da vi naar tilbage fra vores detour, er ruten paa stedet hvor vi koerte forkert aendret. Vi kaemper os videre frem mod det naeste depot, men da vi begge ingen vand har, da vi koerer forkert, dehydrere vi begge og jeg er helt faerdig da vi naar frem til depotet. Ind mod maal bliver vi overhalet af loebsledelsen, som siger at de ogsaa selv har varet koert forkert paa det sted paa ruten og at vi skal finde en loesning paa problemet.

I maal foelger hektisk forhandling. Loebsledelsen paa 3 er uening. Zorweg siger at hvis vi ikke faar noget tid saa traekker han sig, Stevens at hvis vi faar tid saa goer han det! Min holdning er at jeg ikke vil traekke mig, men vi maa finde et kompromis. Det skete som bekendt ikke og jeg faar 1 t 14 min ekstra tid og Zorweg er ude. Linda minder mig i loebet af aftene om at det vist er bedst at jeg gaar i seng inden jeg ogsaa kommer til at goere noget dumt!

Naeste dag er jeg helt smadret pga lidt soevn samt den foregaaende dags dehydrering. Paa vej mod start bliver jeg enig med mig selv om at det vist er bedst at koere med hovet og ikke benene!

Paa foerste stigning ombestemmer jeg mig dog, og taenker fandme nej! Saa jeg fyrer den af med alt hvad jeg har og det er kun Stefan Rucker, der kan holde hjul. Vi tilbagelaegger sammen loebets foerste 40 km paa lidt under en time, alt i mens min krop skriger af smerte. Benene vil dog ikke give op, saa vi opbyger et forspring paa mere end 10 min til en lille gruppe med Stevens i front. Ind mod maal er jeg helt faerdig, men Rucker viser sig som en aegte sportsmand og siger "today you win".

I maal kolapser jeg naesten, men kan glaede mig over min karrierers stoerste sejr, omend den er hentet paa en besynderlig baggrund.

Kameraholdet som ledte os den forkerte vej skal lave et interview med mig, undervejs bliver det hele dog alt for surrealistisk og vi skriger alle af grin!

Om aftenen bliver jeg lykoensket af alle feltets rytter og en tydelig lettet loebsledelse og kan modtage min bomerang som beviset paa 2 meget begivenhedsrige dage.

 1. Far og Mor siger:

  Hej Michael og Linda Stort tillykke med 7. pladsen, det er langt flottere end vi turde tro på. Det har været MEGET spændende at følge løbet, og du har virkelig vist høj moral, vi ved også du har haft en god støtte i Linda. Rigtig god ferie til jer begge, vi glæder os til at høre fra jer. K.H. Mette, Mor og Far


 2. Inga og Laurids Plougmann siger:

  Kære Michael. Tillykke med dit flotte resultat. Held og Lykke fremover. God ferie til jer. På gensyn. Kærlig hilsen Inga og Laurids


 3. RWJ siger:

  Velkommen i mål - store mester. Tak for klasse underholdning de sidste 2 uger. Og som alle andre ønsker Line og jeg, jer også en rigtig god ferie.


 4. bentb siger:

  tillykke med den ekstremt flotte placering. Ikke at vi tvivlede på du kunne. Nyd nu ferien begge to. Ses til januar.


 5. Köser siger:

  Tillykke Mic... det har været spændende og du er blevet dissk. meget til klubens første spinning time (o; nyd jeres ferie... og vi ser frem til vintertræningen når du kommer tilbage! ha det godt og hvor er det vildt fedt kørt dernede... go ferie


 6. Erik siger:

  Super flot Michael!! Mon der brænder en lille ild nu, for CT 07?? Tak for god rigtig underholning!


 7. Margit og Anders siger:

  Velkommen i mål! Hjertelig tillykke med det flotte resultat - at ende som nr. 7 er bare så flot! Du har virkelig vist sportsmanship og sej vilje på beundringsværdig vis. En velfortjent ferie venter forude til dig og Linda - glæder os til at høre fra jer. God restitution ønskes til jer begge! K.H. Anders og Margit


 8. lars siger:

  Hej Michael Så er du snart ved at være i mål. Det har været super spændende at følge med i dine bedriftet down under. Du har vist moral og sportsånd som få - og det har båret frugt. Linda har uden tvivl også en andel i resultatet. Godt gået begge to.


 9. Mammen siger:

  Jeg kan se du kører og sparer dig i øjeblikket;-) Det må betyde at den skal have fuld gas på sidste etape. Held og lykke - det har været fedt at følge Emuen fra Skejby få vinger. Glæder mig til at se dig i go´aften Danmark hos Hans;-) RIGTIG GOD FERIE TIL DIG OG LINDA - den er velfortjent...


 10. RWJ siger:

  Det har godt nok været spændende Michael. Tror vi er mange, der har siddet og kigget på CyclingsNews flere gange dagligt, for lige at få et skud emu! Stor respekt til - og ikke mindst til Linda!


 11. Mor og Far siger:

  Godt gået. Du holder stadig fast i toppen. Held og lykke på sidste etape.


 12. Anders siger:

  Pøj pøj med de sidste 2 etaper. Du har gjort det super flot - allerede nu. Held og lykke Michael.


 13. RWJ siger:

  Ja, det er godt med noget erfaring i hvad CT også kan byde på. Så ved du hvad der venter til næste år ;-)


 14. Mammen siger:

  Det kan godt være at du er rookie som du udtaler, men det er sgu alligevel klasse at køre en top 10 placering hjem med sygdom i kroppen på endnu en dræber etape. Respekt EMU - 2 etaper tilbage - keep it up....


 15. Mammen siger:

  Myggen er blevet til Emuen - endnu engang er du med til at skabe løbet. Flot 3. plads på en dræber-etape - godt kørt EMU...


 16. Hans Henrik M N siger:

  Fuck mand det er svedigt kørt. Kæmpe respekt. Du kan glæde dig til etapen fra Cooktown gennem regnskoven, det er det fedeste terræn jeg har kørt i nogensinde. Flot kørt, keep it up.


 17. Köser siger:

  Super flot af Borup på løbets hårdeste etappe... 3.plads tjek resultaterne her: http://www.crocodile-trophy.com/crocodiletrophy/en/index_en.htm eventyret er ikke slut endnu - og vi venter i spænding


 18. Søren siger:

  Godt kørt, Michael


 19. RWJ siger:

  Fornuftig beslutning I tager på 9. Tror I bliever glade for det i længden. Jeg er godt nok spændt på at se hvad der sker i mrogen. I morgen måtte CT gerne være tv-transmitteret live i DK!!!


 20. Gerhardt & Bente siger:

  Hej Michael. Det er da bare SÅ FLOT. Stort tillykke med din flotte indsats herfra. Vi beundrer også din sportsånd ifm. uheldet på 5. etape. Held og lykke på resten af løbet.


 21. Mikael Berg Road Bike Shop siger:

  Det er super flot Michael. Keep up the good work....


 22. Köser siger:

  Hvad fanden skal man sige.... TILLYKKE... det er sindsygt flot kørt! det her er federe end at tjekke online tour de france! "Emu´en fra Skejby" er født...længe leve emu´en he he ha det godt og kør det bedste benene har lært helt til slut..er sgu imponeret!


 23. Margit siger:

  Kæmpe stort tillykke med sejren på enkeltstarten! Imponerende og ufatteligt! Held og lykke på de sidste 5 etaper.


 24. Helle Q siger:

  Det er for vildt, du er mega sej!!! Stort tillykke med det opnåede og forhåbentligt fortsætter det de sidste 5 etaper!


 25. Simon siger:

  Tillykke Emu fra Skejby!


 26. Erik siger:

  Det er jo helt sindsygt!!! Du sprænger alle forventninger, og også dine egene tror jeg :-) Jeg er som andre blevet total afhængig af at "lige skulle checke" hvordan det går Down Under, med ham Michael! Top underholdning til nu, og verdensklasse præstation!!.


 27. Helmer siger:

  Det er imponerende at du som danske Emu kan blive ved smadder konkurrenterne. Tillykke med sejren!


 28. Far og mor siger:

  Hej Michael Vi har lige set cycling news. Stort tilykke igen, det er bare så flot.Din moral er helt fantastisk, det er virkelig imponerende.TILLYKKE


 29. Mammen siger:

  Det er sgu en taktik der er til at forstå - hurtigt hjem, så er der længere tid at restituere i. Fantastisk som du gør sport/idræt ære Myggen. 13 minutter mere i GC, og RWJ kommer til at hoste op med de bajere;-)


 30. Anders siger:

  Jeg mangler ord - det er bare så flot


 31. RWJ siger:

  Der er jo snart ikke mere at vinde i det løb. Det er helt vildt som du har lyttet efter alle mine gode råd!


 32. Hans-Henrik siger:

  Så fik de bank igen - allesammen!!! Borup - du er fandme for sej! Tillykke med sejeren på enkeltstartet på 8. etape. (iflg. Cycling News)


 33. Anders siger:

  Super flot Michael.Det er---hvordan skal jeg sige det??? Ufatterligt-- og så har du endda også kræfter til at skrive til os imponerende. Held og lykke de næste dage.


 34. köser siger:

  tjek tråden her.... rul ned se et af de bedre billeder af Borup...go humor http://1900mtb.dk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1444&postdays=0&postorder=asc&start=0 kør pænt mic..... keep it up


 35. Simon siger:

  Du er for sej Borup. Hul i den løbsledelse, de ved ikke hvad de snakker om. Godt det var dig, der kom ud af det som den store. Stor respekt har du fra min side! Men du skal passe på du ikke gør det alt for godt, så ender du bare med et eller andet fugleøgenavn. Emuen fra Skejby var måske en mulighed:)


 36. Hans-Henrik siger:

  .... Det er rigtig spændende det her! Man sidder her på jobbet og opdaterer CW flere gange i timen!


 37. Høy siger:

  Tillykke Michael, som jeg har læst referaterne på CW er du en af de stærkeste i feltet. Pas på dig selv. Det du laver på 6. Etape lyder helt vildt!! "USE THE FORCE WISELY YOUNG LUKE!" Spændende med de næste dage!


 38. bentb siger:

  jamen, det er da fint...


 39. Köser siger:

  Det er sgu grotesk når man bliver ledt forkert af løbets biler, at etappen så ikke annuleres!!! ja ja, det er sagt før, men det er sgu god moral michael - og det er rigtig gjort at blive i løbet... oblevelsen bliver ikke mindre af det! held og lykke de næste dag.. der heppes fra Århus


 40. RWJ siger:

  Det er fedt du får et fysisk bevis på din indsats med hjem. Lad mig gætte på at den skal hænge over kommoden i 121B. Nu fortjener I et par dage med svimmingpool.


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)