17.10.2006 06:29
1. etape Crocodile Trophy

Saa kom vi igang!

Det er lidt mindre end 2 timer siden 1 etape blev afsluttet. Jeg hentede en 5. plads i kritteriumet og er faktisk rigtig godt tilfreds med dagens forloeb. Der skal selvfoelgeligt ikke bygges store tanker udfra et 30 minutters kriterium, naar der stadig venter 12 haarde etaper, men alligevel.

Dagen igennem har der vaeret en ivrig diskussussion mellem den lille hvide engle paa den venstre skulder, og den blaa flodhest med baseballbattet paa den anden. Den ene mente at jeg skulle tage det stille og roligt, den anden mente, at den skulle fyres af - det var flodhesten der vandt diskussionen.
Saa da dagens etape blev skudt igang, roeg Ghosten paa den store klinge og der blev den indtil vi var i maal.

jeg sad med de forreste paa den forste af de 3. omgange, men lavede en taktisk fejl paa stranden og blev fanget af det loese sand. Herefter kom jeg i gruppe med den Oestriske mester i enkeltstart og han trak desvaerre det laengste straa mod slutningen. Jeg smed vist omkring 3 min 30 sek til de forreste, men er vist ikke saa langt efter fyren paa 3. pladsen. Etapen blev vundet af Christope Stevens foran, aarest nr. 3 i Transalp, Heinz Zorweg.

Jeg er rigtig godt tilfreds med idag og glaeder mig til at komme rigtig i gang igen i morgen. Benene var super idag, hvilket jeg haaber betyder at jeg har ramt formen helt efter planen. Men det maa blive afgjort i loebet af de naeste dage.

Nu vil jeg op og pakke og goere klar til i morgen, som er en lille sag paa godt 100 km, ind i oubacken.

Der er i oevrigt et ret rigt presse opbud hernede, og loebet bliver dagligt vist i sporten i australien. Desuden bliver der sendt en udseendelse paa Eurosport og bragt artikler i div. cykelblade. Som en lille sidebemaerkning til drengene i 1900mtb, kan det ogsaa naevnes at der bliver bragt en artikel i Playboy, saa hold jer ikke tilbage med at koebe dette stykke litteratur i de naeste maender :-)

Untill tomorrow!

 1. Niebuhr siger:

  Myggen fra Oure mark. Mange gange tillykke. Sådan en bedrift kan du være meget stolt af. Du har talent min dreng, fortsæt det gode arbejde. Du er en sej jyde. Pas på dig selv champ. Lyt lidt til den hvide engang imellem.


 2. roes siger:

  du er for sej Borup - det er hvad der kommer ud af at bo i Strandby og spise fårenosser :)


 3. Margit og Anders siger:

  Sådan skal det gøres! Tillykke med sejren på 6. etape! God moral, ihærdig træning og stædighed lønner sig - du er bare go´! Mange hilsener til både dig og Linda.


 4. RWJ siger:

  Jublen er stor i Skejby!!! Jeg inviterer hermed til en kasse bajs på min regning på Michaels altan når han er tilbage i top-5! Og det kræver jo ikke studentereksamen at regne ud hvad 12 minutter på hver af de sidste 7 etaper resulterer i!!!


 5. Simon siger:

  Det er sku fandme godt kommet igen, og den helt rigtige måde at takle en så uretfærdig måde at miste tid på. Glæder mig meget til at følge dig de på de sidste etaper. Jeg synger smæde sange mod de andre, her fra DK. Håber det hjælper:)


 6. Mammen siger:

  RESPEKT!!!! Glæder mig på dine vegne - det er vildt godt kørt - fantastisk attitude. Men det går sgu ud over jobbet, når man gentagne gange i løbet af dagen lige er inde for at se hvad der sker down under. Gi den gas....


 7. Helmer siger:

  Det er super kørt! Glæder mig til at se hvad der sker de næste par dage.


 8. Inga siger:

  Flot, flot, superflot Michael. Tillykke med etapesejren. Bare kæmp videre, det betaler sig, kan vi jo se. Super!!!!


 9. köser siger:

  Hold kæft mand....køre forkert og man har lyst til at grave sig ned på dine vejne - og så laver du det her stunt... du har sgu fortjent denne sejr, det er sjælent set nogen der har kæmpet, trænet og prioriteret - samt holdt fast i forhold og studier på samme tid, som du har... du har sgu fortjent det! Nyd det og vi ved allesammen at podiet ville være der...tillykke og god vind i resten af løbet!


 10. bentb siger:

  må indrømme at jeg næsten fik tårer i øjnene, da jeg læste din mail med den fantastiske nyhed og demonstration af din altid gode moral. Men jeg ved så også at linda må have stået model til en fuldstændig barnlig og latterlig borup den anden aften ;-) Sådan skal det jo være...


 11. braüner siger:

  ..alt alt alt for sejt...sådan myggen, kæmpe tillykke med sejren...


 12. Sletten siger:

  Sådan Myggen, stort tillykke. Nu har du smagt sejrens sødme - dén må du bare smage mere af! Fortsat held og lykke dernede.


 13. Far og mor siger:

  Tillykke med sejren Michael.Flot kommet igen, du giver heldigvis ikke op. Hilsen til jer begge, vi ved Linda er en god støtte.


 14. Hans-Henrik siger:

  Tillykke med sejren på 6. etape... Godt kommet igen. God moral.. Vi vidste det!!!! Du HAR det i dig!


 15. Hans-Henrik siger:

  Kom igen.... sav dem over!


 16. Helmer siger:

  Surt at i kørte forkert, men der er 8 etaper igen og du har jo vist super form. FULD KRÆFT FREM.


 17. Far og mor siger:

  Vi har lige set hvad der er sket,Surt og ufortjent, men du har allerede vist at du fortjener en topplacering. Vi er stolte af dig.


 18. RWJ siger:

  Tough luck! Der er jo kæmpe respekt om din deltagelse fra CT side. Så videre i sadlen og sikre den top placering som du satsede på. Vi holder øje med dig!


 19. Margit siger:

  Har lige læst på cycklingnews at du er kørt forkert på 5. etape - efter i øvrigt at have kørt i fin stil i en delt førerposition - surt øv, øv, øv. På den igen! Du er jo sej - så bare fuld fart frem i top 10!


 20. RWJ siger:

  Hej allesammen (ja det er ved at være mere et community end en side med informationer fra Michael det her). Jeg snakkede med Politikens cyklingsmand i går. Ville lige gøre opmærksom på de danske meritter vi er vidne til i CT. Han synes det løs spændende og ville se ind til det. Hvis nogen ser noget i Politken om CT, så giv lige besked. Jeg får den kun i weekenden!


 21. lars siger:

  Michaels resultater omtales nu også på www.feltet.dk. tjek det... Vi krydser fingre for dig, mens du viser, hvordan man træder på 5. etape.


 22. Anders siger:

  Du er bare så god, men det vidste vi jo godt.Men Michael!!! der står jo en kvinde bag alt, hils hende.


 23. Mammen siger:

  Fantastisk læsning i GC - nu hænger du fandme i Myggen, så skal jeg arrangere at Sidse Fisker står klar i Kastrup ved hjemkomsten;-) Held og lykke på den 5. etape - fuld gas. Hils Linda - jeg håber hun gør et godt stykke arbejde med massageolien...!


 24. Anne S siger:

  DU er simpelthen for sej! Vi følger dig herhjemme og krydser fingre for den største sejr af alle... Hils endelig Linda! De bedste hilsner fra Anne


 25. CyclingWorld.dk siger:

  Blir sgu spændende at følge de næste par dage:-)


 26. RWJ siger:

  Nu begynder det jo at ligne noget. Men pas lige på at ham Rucker ikke laver en Landis. Han skal altså ikke have 8 minutter mange flere dage får han banker på igen. Ja, Köser, Cyclingnews er klart bedst. CT fik dog opdateret hjemmesiden i går så der nu ligger løbsrapporter t.o.m 3. Har alle set billedet er den sammenbidte mester?


 27. Hans-Henrik siger:

  Endnu en 2. plads på 4. etape....!! Det er da stort det her!!!


 28. Lars siger:

  Så er der nyt fra Australien Michael tog endnu en 2. plads!!! Godt gået


 29. Kaare siger:

  Borup, for fanden. Jeg havde sagt, at du ikke måtte bruge alt Bassos blod på én gang. Anyway, det er sgu flot kørt indtil videre. Lyt lidt til englen ind imellem og pas på dig selv, når du kan. Jeg ved lidt om hvor træt man kan blive på 8 etaper...


 30. iver siger:

  hmm - respekt til cykelmyggen - det er intet mindre end verdensklasse Borup .. - hold den stram..


 31. Jürgen Kaindl siger:

  Hello Michael, congratulation for your perfect start at the trophy!!! all the best for the next stage´s! greetings to linda, best regards and take care, Jürgen from Austria (not Australia :-)


 32. köser siger:

  han kørte forrygende.. ham den bette!!! hahaha - super...generelt kan cyclingnews linket jeg sendte tidligere bruges, de er lidt hurtigere end croq´s egen site... Klø på mic - hele 1900mtb ben, arme mm er krydset


 33. Margit siger:

  Godt kørt Michael! Vi er stolte af dig! Fortsæt du bare med at give den gas - "Så ka´ de bar´ lære det ka´ de!"


 34. Erik siger:

  Michael blev nr 2 på 3die etape!!! Forygende godt gået :-) :-) Verdensklasse, intet mindre


 35. RWJ siger:

  Skræmmende!!!


 36. RWJ siger:

  Ja, det er sgu mega sejt gået det der. Og interviewet til cyclingnews. Uha uha!!! Og til os der bruger timer og timer igen på at gennemsøge internettet efter resultater og billeder, kan vi ikke aftale at bruge disse kommentarsider på Borups hjemmeside til link deling? Jeg var temmelig træt af det da jeg gik i seng i går uden resultatet af onsdags etapen. Og her torsdag morgen må der jo foreligge rasultat af 3. etape også.


 37. Hans-Henrik siger:

  Har lige læst om din 4. plads på 2, etape! SÅDAN!!!!


 38. Köser siger:

  desværre...ingen hurtigere links til det tror jeg, men cyclingnews er australsk og følger løbet live (efter sigende) men er også langsomme til update... link


 39. RWJ siger:

  En elegantier. En createur. En desendeur. En rolleur. I det hele taget en stor mester! Men hvor er det træls at CT ikke får resultater på deres side noget hurtige. Reelt burde de jo lægge klar når man møder på arbejde om morgenen. Nogen der har smutveje til at få resultater fra etaperne?


 40. Simon siger:

  Super Borup. Jeg er enig med de andre, de der engle kan du ligeså lade ligge i Teltet! Lyt hellere til Dolph, BS og Crocodile Dundee!


 41. Köser siger:

  Må kraften, BS, flodhesten, Ghosten, den røde klub-ånd og benene være med dig hele vejen... der bliver krydset alt hvad der krydses kan til løbet er færdigt!!! held og lykke, hols Linda og kør det bedster du har lært... hep hep hep... og tillykke med den gode åbning på løbet...(o;


 42. Helmer siger:

  Kanon kørt! Må flodhesten være med dig!!!


 43. Hans-Henrik siger:

  Lyt til den blå flodhest og BS!!! Glæder mig til at høre nyt!


 44. bentb siger:

  godt kørt, borup. Pas på dig selv og tag den nu med ro. Nej nej! Fyr den max af... Brænd broerne bag dig og se dig ikke tilbage. Let stærkt, dø ung mens tid er. Tag ingen fanger...


 45. Kirk siger:

  Super koert, og selvfoelgelig har du ramt formen, saa straf du bare de andre.


 46. Borup siger:

  Vedr. disse updateringer. Saa forlader vi nu civilisationen og det kan derfor vaere lidt svaert at updaterer. Men jeg vil forsoege at goere mit bedste for at faa noget hjem. Husk ogsaa at tjekke www.crocodile-trophy.com


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)