11.10.2006 13:26
Aklimatisering!?

Endnu nogle træningsture er blevet tilbagelagt. Benene føles ganske gode og sommerfuglene er begyndt at melde sin ankomst her 6 dage før det for alvor går løs.

Træningen er som sagt gået ganske godt, det samme kan ikke helt siges om min aklimatisering. Ikke fordi min krop ikke kan vende sig til varmen, men primært fordi der ikke har været ret varmt de sidste to dage. Temperaturen har ikke været meget over 25 grader, og i dag har det sågar regnet! Hvad sker der? Her er man rejst 20000 kilometer til et sted, hvor det ikke har regnet i 4 måneder og så regner det, når jeg kommer forbi – det en om’er!

Mine træningsture har bragt mig omkring både Townsville by, og det omkringliggende landskab. Jeg er efterhånden ved at have vænnet mig til at køre i den ”falske” side af vejen, og lært at de lokale lastbilchauffører ikke udviser nogen form for respekt, så det gælder bare om at komme af vejen. I tirsdags var jeg på min første rigtige tur i outbacken, og jeg stødte på både levende og overkørte kænguruer. Jeg har endnu ikke mødt en slange, men har set deres i spor i sandet, når jeg er passeret. Herudover har jeg underholdt mig selv med at køre lidt intervaller på Castle Hill, som er det højeste punkt i Townsville. Det er et lille bjerg på 3 km og med en meget flot udsigt fra toppen.

Som jeg skrev i sidste update bor det hollandske tandem par her på hotellet, de er nogle vildt hyggelige fyre, og vi tilbragte hele aftenen i går med at høre røvere om deres udstyr og om deres Cape Epic tur, hvor Sir Bart Brentjens havde vundet.

De to hollandske fyre, Fred og Francesco, er i øvrigt sponserede af den hollandske hær. Så nu, hvor jeg ikke kan have BS med i servicevognen, må jeg vel nøjes med de herrer på en tandem.

Jeg tog sammen med hollænderne ud og så prologruten her til morgen, og det tegner til at blive en hård omgang. At dømme efter hvad vi så, så kommer prologen til at bestå af 80% meget blødt strandsand. Det kan sagtens køres, men det kræver at farten helst skal være over 25 km/t hele tiden. Det var i øvrigt klasse underholdning at se tandemfyrene starte på standen, da de havde en succesrate på omkring 30% og den resterende tid blev brugt på at udstøde eder på hollandsk - priceless.

Der går lidt rygter om, at startlisten til årets løb er blevet ændret. Det står fast, at Adam Hansen ikke stiller til start, da han underskrev en kontrakt med T-mobile i foregårs.
Herudover går der en del rygter om italieneres deltagelse. Jeg ved ikke noget konkret om det endnu, men går ud fra, at vi får en melding til den officielle indskrivning på søndag. Jeg vender tilbage i løbet af de næste par dage, i morgen går turen et smut til Magnetic Island og lidt mere træning i varmen samt noget kvalitetstid ved stranden.

 1. Kristoffer siger:

  Hej I 2. En hilsen fra os i Vejle med ønske om et godt løb - og forsat en rigtig god rejse. Vi følger jer spændt.


 2. braüner siger:

  der er nu noget lurent ved to hollændere der hedder Fred og Francesco. hils tøsen...


 3. Krik siger:

  Godt du huskede regntoejet mester


 4. RWJ siger:

  Det lyder fedt! Glæder mig som en gal til at bruge den første halve time af hver arbejdsdag på at checke nattens resultater fra Crocodile!


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)