02.10.2006 23:05
Afgang til Australien

Det er mandag aften og om mindre end 12 timer går det mod Australien. Det er godt at vi skal til at af sted for træningsmoralen har været dalende i de sidste dage, nok primært pga. at nu er det ved at være tid til at komme ud af vagten og til varmere himmelstrøg.

Planen for i morgen er en masse flyvning; først til Heathrow, så til Hong Kong og slutteligt til Cairns, hvor vi er fremme på torsdag, hvis alt forløber planmæssigt.

Ellers synes jeg at vi har styr på alt det praktiske, vi har forsøgt at forberede os så godt som muligt til alt hvad der venter forude i outbacken. Der er så sikkert er en masse som vi alligevel ikke har styr på (det er jeg helt overbevist om), men det må vi tage lidt som det kommer.

Nå, men nu må jeg vist hellere få sovet lidt inden afgang. Jeg vil forsøge at opdatere siden når jeg engang har fået australsk sand under fødderne. Nyd det danske efterår!

  1. RWJ siger:

    "Det er mandag aften - og vores søde naboer har lavet mad til os!" - havde måske været en bedre indledning! Note: En "crocodile trophy" søgning på google giver link til en side hvor Borup og Musseuw er nævnt i samme overskrift!


  2. Esben siger:

    Held og lykke og stor respekt herfra. Jeg håber, at du kan give den gaz på den sydlige halvkugle. Venlig hilsen Esben MKA


  3. Anne Simonsen siger:

    Hej I to... held og lykke Michael! Kæmpe knus til Linda;) KH Anne


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)