15.09.2006 17:03
Alternativ træning

Der er 2 dage til DM, og normalt ville det være ensbetydende med en let rulletur på landevejen for at løsne benene op til weekenden.

Mit sæson er som bekendt lidt anderledes end normalt, så derfor valgte Linda og jeg i dag at tage en tur til Randers Regnskov for at se lidt nærmere på en del af det dyreliv, som venter Down under.

For mit vedkommende blev det til en god gang AT-puls, da jeg for første gang i mit liv stiftede bekendskab med en 2,5 meter lang slange. Efter et par tilløbsforsøg fik jeg også samlet mod til at bære lidt rundt på dyret. Den, i øvrigt flinke, guide kunne så igen puste lidt til min fobi ved at meddelte, at man jo ikke skulle være så nervøs for de store slanger, da det kun var de små giftige (som er dem der hersker i Quensland) der var rigtigt farlige!
Heldigvis var hans hovedpointe dog, at slanger i bund og grund ikke bryder sig om mennensker og larm. Om det så var for at være venlig, at han sagde at de specielt ikke brød sig om MTB-dæks rystelser (pga. deres høresans i kæberne) ved jeg ikke, men derfor var det nu meget rart at høre alligevel...

Nå, men i bedste BS ånd har jeg da i det mindste forsøgt at begrænse antallet af ubekendte forud for turen.

Nu må jeg vist hellere se at komme ud og rulle den tur, så benene kan nå at komme sig lidt inden søndag.

God weekend!

  1. bentb siger:

    det må være en fobi mic irwin borup har udviklet siden sidste julefrokost, hvor han ellers betvang den frygtede tequila-orm. Husk at der også er en fisk eller to der skal svømmes med dernede downunder...


  2. lugte Hans siger:

    Keep it Coming....


  3. Köser siger:

    Det er ren CSC det her...ha ha alternativ træningslejr og kamp med forbierne...I bedste BS stil


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)