10.09.2006 16:42
Træning...

Så blev den første "rigtige" træningsuge frem mod Crocodile Trophy afsluttet.

Træningen er gået rigtig godt og jeg har nået de 20+ timer denne uge.
Endnu vigtigere er det dog, at motivationen er helt i top. Jeg havde fra starten frygten at jeg ville være lidt udbrændt på dette tidspunkt af sæsonen. Det har dog vist sig at både krop og hovedet har haft godt af den 2 ugers pause som jeg holdte efter VM. Jeg føler faktisk, at jeg har ligeså meget lyst til at køre på cykel nu som jeg havde til sæsonstart - og det er fedt!

Jeg har talt lidt med arrangørerne af Crocodile Trophy denne uge vedr. opdatering af denne side under løbet, og det ser ud til at jeg kan opdatere denne side på etape 1, 5, 7, 11 samt i mål. Jeg havde håbet på at kunne opdatere efter hver etape, men den eneste dækning der er i outbacken er via satellittelefon og så bliver der altså lagt en naturlig økonomisk begrænsning på udfoldelserne...

Som en lille sidebemærkning skal i øvrigt nævnes, at krokodillejægeren aka Steve Irving blev dræbt ud for Port Douglas hvor løbet slutter, og jeg havde planlagt at dykke efterfølgende...

Ellers er galleriet på siden blevet opdateret, der er ikke så mange billeder lige nu, men det kommer i den nærmeste tid.

I næste weekend skal der køres DM, som at dømme efter startlisten kan gå hen og blive en hård affære. Jeg holder dog fortsat fokus på mange kilometer og lange intervaller så skarpheden er nok ikke helt til stede, men det skal nu ikke afholde mig fra at give den en ordentlig skalle når jeg nu får nr. på igen.

Ugen skal desuden bruges på lidt Ghost cup onsdag aften og så skal jeg forsvare min opgave om kranksystemet Rotor Crank. Skulle nogen have lyst til at læse en lille rapport om dette stykke udstyr, er man velkommen til at henvende sig.

  1. DANSIRE siger:

    MM


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)