04.09.2006 07:53
Gibo i Crocodile Trophy

Så er jeg ved at være igennem den første af træningsugerne frem mod Crocodile Trophy. Ugen startede med nogle noget trætte ben efter weekendens 24 timers løb, så jeg følte faktisk først at der var hul igennem i løbet af onsdag. Derfor valgte jeg også at springe over Ghost cup afdelingen i Silkeborg samme dag.

Træningen har indtil nu kun stået på basistræning, med en masse kilometer og nogle lange intervaller. Det er planen at dette skal fortsætte de næste 2 uger inden der igen skal intensitet ind i træningen. Ugen er stort set forløbet som planlagt bortset fra fredag, hvor mit bagdæk på raceren eksploderede og jeg måtte gå/rulle 17 kilometer hjem på fælgen.

Forberedelserne til Crocodile er som sagt ved at gå ind i sin sidste fase og arrangørerne har netop offentliggjort den nyest updaterede startliste. Listen tæller en række prominente navne, bl.a. tidligere giro vinder Gilberto Simoni samt Mauro Bettin fra Team Full Dynamix.

Ugen vi går ind skal bruges på noget mere basistræning samt et par lange ture, enten på landevejen eller i skoven. Egentlig ville jeg gerne have været en tur til Varberg til Bockstensturen, men ben og økonomi har vist bedst af noget mere træning.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)