31.08.2006 15:57
Cube bikes 24 hours MTB

Hermed en lidt forsinket update på weekendens 24 timers løb her i Århus.

Efter en hel del planlægning blev årets Cube Bikes 24 timers MTB afviklet i weekenden. Forud for løbet var gået en del manuelt arbejde, herudover skulle løbet være den første opstart i forbindelse med træningen til Crocodile Trophy. Mine forventninger var derfor ikke de største til min egen formåen, og benene viste sig dog også, som forventet, at have brug for noget tid til at komme i gang.

jeg var del af det hold som sidste år vandt løbet og vi ville naturligvis gerne gentage bedriften. Vi var dog på forhånd indstillet på at det kunne blive svært da Team Rivette incl. Tom Kristensen var til start.

Henrik Kirk startede med at køre for os og det lykkedes ham faktisk næsten at holde hjul på Peter Bech fra Team Rivette på de første 3 omgange af løbet. Herefter sluttede festen dog for os og vi kunne se Team Rivette øge forspringet runde for runde. Mand mod mand var de bedre hele vejen rundt, så der var ikke det store at gøre end at kæmpe efter bedste evne. Jeg skulle køre min første runde omkring kl. 16:00 lørdag, og det blev en meget hård time jeg var på sporet, ikke fordi jeg kørte hurtigt (tværtimod), men kroppen skulle lige vækkes efter 2 ugers pause.

På de næste par omgange gik det ikke meget bedre, og da regnen satte ind i løbet af natten føltes motivation og ben ikke meget bedre. Jeg havde næsten opgivet håbet om at finde noget der mindede om løbsben, da der pludseligt var hul igennem kl. 07:00 søndag morgen. Endeligt var den rigtige følelse tilbage og jeg kunne igen begynde at nyde at køre løb.

Mine omgangstider var løbet igennem langtfra prangende og vi måtte efter 24 timers race indkassere et meget tydeligt nederlag til Team Rivette, som kørte væsentligt bedre end os.

Samlet set vil jeg dog som medarrangør betegne løbet som en succes, med den rigtige stemning hele vejen rundt blandt alle deltagere, at vi så som hold kun blev nr. 2 er så bare lidt malurt i bægeret.

Fremover står den så på hårdt arbejde frem mod Crocodile Trophy. Planen er i denne uge at komme stille og roligt igang, inden jeg i næste uge tager hul på den første af en stribe hårde træningsuger, hvor der gerne skal køres 20+ timers træning ind på kontoen.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)