06.08.2006 09:29
Rivette marathon 2006

Min deltagelse i årets Rivette marathon i Århus kom kun til at vare en lille time. Så var ambitionerne om en topplacering spoleret, og jeg valgte efterfølgende at udgå.

NM i marathon skulle afgøres i går i Århus. Mine ben har hele ugen kæmpet for at blive klar ovenpå sidste weekends World cup i Frankrig. Da VM i marathon skal køres på søndag i Frankrig har jeg ikke haft mulighed for at prioritere restitutionen, da jeg gerne vil køre stærkt på søndag. Resultatet blev et par ben, som langt fra var på toppen.

Jeg havde fra starten besluttet at hvis benene ikke var på toppen, og jeg tidligt blev smidt fra frontgruppen, så var der ikke nogen grund til at kæmpe sig igennem. Dette skete allerede efter 15 km., og så valgte jeg at rulle en times tid og så ellers udgå. Det er ikke særligt tit jeg udgår og det er faktisk imod mine principper, men jeg er bange for at presse intensiteten for meget i træningen frem mod weekendens løb i Frankrig, da jeg efterhånden har haft en meget lang sæson.

Gårsdagens arrangement var rigtig flot lavet af ÅMK og lugtede af internationalt niveau og heldigvis havde mange ryttere også fundet vej til løbet. 1900mtb havde ikke sin bedste dag, eneste mand til at holde fanen højt var Michael Iversen, som imponerede med en flot 6. plads.

Tirsdag aften går turen så imod Frankrig for 2. gang i år, benene har ikke været helt på toppen i de sidste par uger, men jeg håber at det skyldes den relativt hårde træning som jeg har kørt i slutningen af juli. Næste uge skal bruges som en tiltrængt hvile uge, jeg har for at optimere min restitution for første gang allierede mig med en Compex muskelstimuleringsmaskine, som skal hjælpe på restitutionen. Herudover er planen under alle omstændigheder at give den maks. gas på søndag og så se hvor langt det rækker. Jeg håber at kunne vende tilbage med en update i løbet i ugen.

  1. Hans-Henrik B siger:

    2 kg engelsk vingummi i band-bussen på vej sydpå igennem Tyskland og dine ben er i hopla igen !!!!


  2. Far Plougmann siger:

    Hej Michael jeg tror at du er angrebet af den farlige virus som på dansk hedder jordmagnertisme.Den viser sig ved at benene/føderne nærmest suger sig til jorden.---- nå, men pøj pøj fremover.


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)