24.07.2006 10:29
Alsace

Så er den første uge af min lille ekspedition til Frankrig gået. Jeg har brugt hele sidste uge i den lille by Boofzheim i Alsace. Boofzheim har omkring 500 indbyggere og er placeret midt imellem Strasbourg mod nord og Colmar mod syd, lige ved foden af de små bjerge i Alsace.
Byens placering gav den et helt perfekt udgangspunkt til noget god træning, og da vejret samtidigt bød på høj sol og temperaturer på den anden side af 30 grader var det jo bare med at få kørt nogle kilometer ind på træningsdagbogen.

Det gode ved at træne i Alsace er faktisk at bjergene ikke er så høje, så man kan få set lidt af egnen uden nødvendigvis at skulle sætte en time af til at passere en stigning, således har jeg faktisk fået set min del af området. I denne sammenhæng kan nævnes en hel del vin og majs marker.
Jeg holdte mig fortrinsvis til landevejen, hvor trafikken var begrænset og vejene små og udfordrende. Skiltningen var også ganske udmærket, så det kan varmt anbefales at kigge forbi hvis man engang skulle have en uge man ikke hvad skal bruges på.

Træningsmæssigt er det blevet til omkring 25 timer, hvilket er fuldstændigt som jeg havde håbet. Min krop er kommet sig helt efter styrtet i Dolomiti, og jeg synes igen at jeg har en god følelse i forhold til World Cup afdelingen i Val Thorens.

Denne uge byder på et ophold i La Rossiere ca. 65 km. fra Val Thorens. Vi ankom lørdag hertil og jeg har allerede nu stiftet bekendtskab med et par stigninger, som er noget højere end i Alsace. En nærmere beskrivelse af La Rosiere følger.

Her på falderebet skal i øvrigt også lyde et tillykke til Rivette-drengene med deres fornemme kørsel til Transalp. Det er godt kørt.

  1. allan siger:

    Jeg tror snart du skal til at give mig credit for alle de billeder du lægger ud på din hjemmeside, hvor jeg optræder:o)


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)