03.07.2006 08:55
Tour-tid

En træningsmæssigt begivenhedsløs uge er overstået.
Jeg har trænet ret hårdt frem mod weekendens world cup afdeling i Italien, og jeg føler at benene er kommet sig rigtig godt ovenpå turen til Canada. Jeg har valgt at øge distancen lidt, mens jeg har skruet ned for intensiteten i træningen, da jeg følte mig noget slidt efter afdelingen i Mont Sainte Anne, og dette har tilsyneladende fungeret rigtig godt.

Lørdag valgte jeg jo så at lave et lille comeback til landevejssporten, da jeg stillede til start til gadeløbet i Farsø. Feltet var faktisk rigtig flot besat, med ryttere fra alle de hjemlige continental hold samt Kasper Klostergaard fra Team CSC.

Jeg havde ikke sat forventningerne til løbet ret højt, men at jeg skulle udgå med en punktering allerede efter 15 minutters kørsel var trods alt i underkanten af hvad jeg hvad jeg håbet på.
Heldigvis var gadeløbet ren træning så jeg kunne jo så parkere cyklen og se cykelløb - og gadeløb er jo god underholdning.

Ellers er det jo blevet Tour-tid, med alt havd der nu følger med at TV kigning med god/dårlig samvittighed, drømmehold, osv.

Onsdag er der Ghost cup her i Århus, inden jeg samme aften pakker bilen og begynder turen med Dolomitterne, hvor det så går løs på søndag. En del af Rivette drengene støder til os dernede i løbet af fredagen, så der bliver en ret god dansk repræsentation til løbet. Jeg håber at kunne vende tilbage med en update sidst på ugen.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)