24.06.2006 16:57
Hjemme igen

Efter en begivenhedsrig uge i Canada vendte jeg tirsdag hjem til Danmark igen. Hjemturen gik stille og roligt, eneste højdepunkter var Starbucks Coffee i Heathrow og at min bærbare computer blev tjekket for Anthrax i Otawa.

Jeg brugte søndag til en 75 km. rulletur med et par af de andre WC-ryttere, men benene var vist for alles vedkommende rimeligt ristede efter lørdagens løb.
Mandag skulle jeg flyve hjem, men tænkte at jeg lige skulle køre lidt mere singletrack, så jeg hoppede på cyklen tidligt om morgenen. På træningsturen mødte jeg Allan Carlsen, som havde lånt Kessiakoffs tøj og Peter Riis Scalpel, det betyder vist, at man ikke er gået ned på udstyret!

Træning med Allan Carlsen kan godt være temmelig hårdt, så det blev til små 3 timer på noget rigtig fedt singletrack, inden jeg pakkede Ghosten sammen. Sportsdirektøren for det tjekkiske Team Ravo havde tilbudt at køre mig til Quebec, her brugte jeg resten af dagen sammen med Daniel Gathof fra Team Vaude på at lege turist og spise cheeseburgere, inden vi begge skulle hjemad med vores respektive fly.

Efter hjemkomsten er det ikke blevet til den store træningsmængde, da benene har været rimeligt ramt efter en hård uge og flyveturen hjem. Fredag rullede jeg et par timer, mens det i dag er blevet til små 125 km. landevej, hvor der blevet givet lidt gas undervejs.

Planen for næste uge er fortsat en masse grundtræning frem mod World Cup afdelingen i Dolomitterne om 2 uger. Lørdag deltager jeg i gadeløbet på landevej i Farsø, jeg har dog ikke de helt store forventninger til løbet, da det er mit første landevejsløb i næsten 2 år; men om ikke andet så kan det da bruges som et hårdt træningspas inden afgangen til Italien.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)