12.06.2006 11:30
Støttestrømper!?

Efter at have kørt MCVs løb i søndags skulle sidste uge bruges som den sidste vigtige forberedelse, inden turen i morgen går til Canada og anden afdeling af world cuppen i marathon.

mandag og tirsdag gik træningsmæssigt helt efter planen; onsdag skulle jeg træne 2 gange og dagens første træningspas gik også rigtigt godt. Herefter skete der dog det, som absolut ikke måtte ske, da jeg i løbet af et par timer gik fra at være helt frisk, til at have hvad bedst kan beskrives som symptomer på influenza.

Jeg valgte herefter at bruge det sidste af dagen i sengen, og sprang træningen over torsdag og rullede kun en let tur fredag. Dette var heldigvis nok til at bremse sygdommen og allerede fredag aften følte jeg mig faktisk helt ok.
Lørdag og søndag skulle der så tages træningsmæssigt revanche, så jeg hoppede på cyklen og tilbagelagde omkring 10 timers hård træning på de to dage. Lørdag foregik træningen på landevejscyklen i selskab med Kaare Aagaard fra Team Rivette, mens det søndag blev til en god hård tur med gashåndtaget drejet i bund på vandrestien fra Silkeborg til Århus, denne gang i selskab med Flemming Tanghus, Jesper Skriver, Peter Bech og Kaare Aagard.

Tuen blev som sagt kørt i et ganske hårdt tempo, undervejs blev der dog tid til lidt snak og det var her, at de herre Tanghus og Skriver meddelte, at profferne altså altid flyver med støttestrømper på de lange flyveture over Atlanten.
Det gælder som bekendt om at lytte til råd fra de rutinerede kræfter, så jeg har altså også valgt at investere i dette sæt hi-tech restitutionsudstyr. Herligt at man i en alder af 25 skal erhverve sig en beklædningsgenstand, som fortrinsvis produceres til kvinder, som er på den anden side af 70!

I morgen går turen som sagt til Quebec. Jeg er ret spændt, men glæder mig også helt vildt. Jeg håber at kunne køre en top-20 placering hjem igen, men der er meget som skal gå op i en højere enhed før det kan lade sig gøre. Verdensranglisten er i øvrigt blevet opdateret og efter at have kørt DM som gav gode point til listen indtager jeg lige nu 11. pladsen, hvilket burde give en god startplacering i Quebec. Ellers vil jeg da lige ønske folk held og lykke til Nordic24 som jeg desværre ikke kan tage del i. Jeg håber at kunne opdatere siden et par gange fra Canada i løbet ugen.

  1. Jesper Skriver siger:

    Held og lykke i morgen! Og jeg er så glad for at du betegner det som en hård tur sidste weekend.


  2. bentb siger:

    hvis du kommer på podiet så gør du det iført støttestrømper. Deal?


  3. Hans-Henrik B. siger:

    Rigtig god tur - NYD DET !!!


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)