02.06.2006 12:16
Sæsonplan

Så har jeg endeligt fået styr på de praktiske detaljer vedr. sommerens rejseplaner.

I forhold til min første sæsonplan er der sket et par ændringer. Den første og klart største ændring er, at Nordic24 er blevet ændret til deltagelse i anden afdeling af World Cuppen i marathon. Konkret betyder det at jeg flyver til Quebec i Canada den 13. juni for at forberede mig til løbet, som køres den 17 juni; i øvrigt på min fødselsdag, så jeg kan jo give mig selv en god gave ved at køre et godt løb.

Turen til Canada bliver på egen hånd, eller næsten i hvert fald, for jeg har aftalt at mødes med Simon fra Irland derovre, og så skal der fortælles røvere igen!

Herudover har jeg lokket Kirk og Mathieu fra 1900mtb med til 3. afdeling af world cuppen, som køres på grænsen mellem Østrig og Italien i form af løbet Dolomiti Superbike.

Ovenstående betyder faktisk at det er lykkedes mig at deltage i alle årets World cup afdelinger i XCM, da jeg fra starten har planlagt at deltage i sidste afdeling, som køres i Val Thorens i Frankrig, da jeg er i området på lidt aktivferie.

Jeg havde egentligt også planlagt at deltage i EM i marathon, men det er lige nu ret usikkert, da turen til Canada har gjort et ret kraftigt indhug på det resterende rejsebudget.

Under alle omstændigheder glæder jeg mig helt vildt til turen til Canada, dels er det min første tur "over sundet", dels er der altså bare et eller andet over de her marathon-løb som jeg er helt tosset med!

Endeligt skal der lige lyde en stor tak til mine sponsorer, som virkeligt har bidraget til at gøre deltagelsen i de forskellige afdelinger muligt. Herudover skal der også lyde en stor tak til AirCanada for støtte og hjælp til turen til Quebec, de har i hvert fald forstået begrebet service!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)