29.05.2006 08:55
Rolsted Short Track

Efter at have holdt en lille pause ovenpå sidste weekend DM, indledte jeg træningen frem mod sommerens mål i torsdags. Det var derfor med nogle noget nedtonede forventninger, at jeg rullede afsted mod Beder i går for at stille op i løbet, som udgjorde årets anden Post cup afdeling.

Som det sikkert er de fleste bekendt har der været en del fugt i luften de sidste dage, således var Beder heller ikke nogen undtagelse i går og ruten var mildest talt meget blød - faktisk så blød, at den ikke rigtigt kunne køres ordentligt.

Gårsdagens A-felt var noget tyndt besat og da jeg som en af de få havde formået at fuldføre første afdeling af Post cuppen i Korsør, kunne jeg faktisk med et nogenlunde resultat køre mig i top-3 i den samlede cup.

Starten gik ret planmæssigt og efter lidt indledende battle med Peter Bech og en genopstanden Kim Petersen indtog jeg løbets 4. plads, langt efter Vesterlund og Parbo, som var i en klasse for sig i mudret. Løbet var først sat til 8 omgange, men i løbet af kort tid valgte arrangørerne og kommissærerne dog at korte en omgang af - tak for det!

Selve løbet formede sig faktisk ret begivenhedsløst jeg sad hele løbet selv og benene bar ret tydeligt præg af at jeg har holdt pause. Som tiden gik blev ruten dog mere og mere ufremkommelig og efter ca. 45 min kørsel var der kun et gear tilbage på cyklen, og rutens beskaffenhed betød at jeg løb omkring 50% af tiden! Det var som sagt småt med selskabet undervejs og kort før jeg skulle ud på sidste omgang kom et blåt lyn i form af Vesterlund forbi mig med en omgang og jeg kunne derfor slutte dagen lidt tidligere som løbets nr. 4.

En af de fedeste ting ved at køre MTB er mængden af ubekendte forud for hvert løb, således var i går et godt eksempel på hvor forskellige to løb kan være, når man sammenligner DM i sidste weekend med i går er forskelligheden jo slående.

Resultatet i går var ok, da dette og næste weekends løb i Vejle primært er træning, dog betyder 4. pladsen fra i går faktisk, at jeg rykker op som nr. 2 i den samlede Post cup stilling. Så hvis benene er på nogenlunde samme plan i næste weekend, så tror jeg godt at jeg kan holde den placering.

  1. kirk siger:

    tror jeg har ret, maa jeg da vaere fri, jeg har ret.. den er paa den mellem klinge og hvis man ser kaedelinien og sammeholder det med hvordan armen paa bagskifteren vil jeg sige han koerer 5/6 hjul bagpaa ogsaa. Du har dog ret, han maa virkelige vaere traet.


  2. köser siger:

    tror du har ret kirk.... det er en mellem klinge han køre på der... stakkels dreng må være træt!


  3. Kirk siger:

    Godt koert... Et spg dog, hvorfor er du paa mellem klinge paa det billede.. Du koerer da nedad ikk"?


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)