24.05.2006 21:36
Ny sponsor

Det er med stor glæde at jeg i dag har indgået sponsoraftale med Sparekassen Farsø.
Aftalen er kommet i stand via min tilknytning til Farsø, hvor jeg efterhånden i 3 år har arbejdet som operations-assistance på Farsø hospitals ortopædkirurgiske afdeling.
Det er utroligt dejligt at lokalsamfundet har taget så godt imod mig og jeg glæder meget over at have fået mulighed for at indgå aftalen med Sparekassen Farsø.

Aftalen sikrer økonomisk årets udenlandske rejseprogram, som jeg forhåbentlig snart kan skrive lidt mere detaljeret omkring, herudover betyder aftalen på kort sigt at jeg bl.a. vil deltage i det lokale gadeløb i Farsø.

Sparekassen Farsø er en lokal sparekasse med omkring 14000 kunder, sparekassen har afdelinger i en række nordjyske byer, samt i Ålborg, Viborg og Århus. Sparekassens værdigrundlag er bygget op omkring troværdige kundeforhold, hvor man i fællesskab kan finde en individuel og optimal løsning. Der kan læses mere om Sparekassen Farsø her.

  1. Köser siger:

    Canada World Cup... Watch out for the red ´n White..... altid dejligt med en god "pengestærk" sponsor (o; ...glæder mig til at følge WC færen...


  2. Hans-Henrik B siger:

    Det lyder rigtig fedt - tillykke!!!


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)