15.05.2006 11:39
Sommer

Efter en lidt kold uge i det græske, har det været rart at komme hjem til den nordlige varme og nogle mere humane træningstemperaturer!

Siden har været lidt ustabil de sidste dage, dette beklager jeg, men problemet skulle i følge min host være løst nu.

Siden jeg kom hjem i tirsdags har det været noget hårdt at få trænet den fornødne mængde, benene skulle lige vende sig til at køre i fladt igen, og da tiden samtidigt har været lidt knap i den forgangne uge, kom jeg først rigtig i gang med træningen igen i fredags, her blev det dog også til små 160 km på raceren og så er man jo ligesom i gang igen.
Kroppen har været noget mør efter turen til Grækenland og jeg har derfor besluttet mig for at weekendens DM i Tisvilde bliver det sidste løb inden jeg tager en lille træningsmæssig pause. Jeg vil fortsat køre løbene i ÅMK og MCV, det bliver dog bare for træningens skyld og for at vise flaget, når nu de køres så tæt på. Jeg har haft lidt problemer med mit højre knæ, så jeg tror at det er et passende tidspunkt at tage nogle fridage fra træningen. Det har i øvrigt hele tiden været planen at holde fri efter DM, da min sæson i år jo lige bliver en måned længere end sædvanligt pga. Crocodile Trophy.

Lørdag gælder det som sagt DM i MTB Marathon i Tisvilde. Løbet er faktisk rigtigt hårdt selvom der ikke er så mange højdemeter, og jeg glæder mig til at slutte foråret af med et rigtigt godt og hårdt løb. Onsdag køres Ghost cuppens anden afdeling i Vejle, her skal der nok blive nok af højdemeter og vis MCV holder deres vanlige niveau skal det nok blive en rigtig fed rute. Cuppen er dog også fortsat kun træning, men derfor gør det jo ikke noget at det er skægt og hårdt!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)