01.05.2006 08:50
Craft Polar MTB Challenge.

Sammenbrud! Om det så var fysisk, psykisk, geografisk eller materielt så var jeg hele møllen igennem i går. Her dagen derpå er smagen stadig noget dårlig i munden, efter en dag på rammen hvor intet ville fungere og hvis ikke det var fordi at Craft Polar MTB Challenge udgjorde 2. afdelingen af den samlede marathon cup - ja så var jeg stået af i går.

Det hele startede ellers ok med en god start, allerede efter 2 km. gik det dog galt, da min quick-release til forhjulet af mystiske årsager gik løs. Jeg måtte slippe frontgruppen og udbedre defekten og befandt mig nu i anden gruppe - uden dog på nogen måde at have nogen form for fysisk overskud. Gruppen bestod af Bachmann (1900MTB), Parbo (CKA), Bech og Vesterlund (Team Rivette) samt Brian Thestrup (CO), vi arbejdede fint sammen i jagten på den førende 3 mandsgruppe, med Bachmann som gruppens umiddelbart stærkeste rytter.
Lidt efter gik det så galt igen, da min quick-release åbnede sig og jeg måtte for anden gang jagte tilbage, ca. samtidigt punkterede Vesterlund, så gruppen var nu nede 5 personer.
Bachmann kørte fortsat med stort overskud så han stak af fra gruppen og ca. samtidigt med dette måtte jeg af for 3 gang og spænde quick-release, denne gang var kræfterne dog brugt og jeg så aldrig de 4 andre mere. På dette tidspunkt var min tålmodighed ved at være godt slidt ned, så da jeg efterfølgende missede en pil og kørte ca. 5 min forkert, var jeg lige ved at smide cyklen og løbet i Øresund! Nå, men tanken om den samlede cup holdte mig oppe og efter at min quick-release havde løsnet sig for fjerde gang blev jeg hentet af 3. gruppe. Her sad jeg så og kogte lidt inden jeg i ren arrigskab rev gruppen i stykker, kørte forkert, og rev gruppen i stykker en gang til! Ind mod mål ville hovedet ikke rigtigt mere og jeg kørte bare for at fuldføre. På målstregen hentede jeg Iver og kunne efterfølgende se, at jeg var blevet nr. 9, i øvrigt efter aldrig at være blevet overhalet af ham der sluttede som nr. 8...

Løbet blev vundet af Bonne, foran Grønbech og Riis. Dette betyder vistnok at jeg holder fast i den samlede fjerde plads i cuppen. Dette er også det absolut eneste positive, der er at tage med fra en dag hvor intet var som det burde. Herudover kan jeg dog også godt glæde mig over Bachmanns flotte kørsel, som virkeligt er et udtryk for, hvad den rette indstilling til sporten kan bringe med sig.

Heldigvis er der snart løb igen så jeg kan hurtigt komme videre i programmet. Onsdag gælder det første afdelingen af Ghost Cuppen i Bjerringbro, inden det for alvor går løs på søndag i Grækenland til WC i marathon. Her skal weekenden forhåbentligt revancheres; man siger vist nok at en dårlig generalprøve giver en god premiere - so watch out Grece.

  1. Allan siger:

    Du skal ikke være ked og surmule. Om en uge betaler jeg vægtafgift mens du saver Mannie og CO. over. :o)


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)