10.04.2006 11:37
Højt at flyve...

Efter en god sæsonstart i Silkeborg blev det for mit vedkommende hverdag igen, da xc-sæsonen blev indledt i går, ved første afdeling af post cuppen i Korsør. Dagen startede i vanlig stil i bussen sammen med de andre fra Århus og omegn.

Ruten i Korsør var traditionen tro flad som en pandekage og meget mudret, to ting som jeg ikke holder specielt meget af. Jeg var før starten spændt på at se hvad benene var til, pga. af de 3 ugers pause siden silkeborg.

Starten gik kl. 13:30 og jeg kom ok fra start og var efter den første halve omgang placeret som nr. 5 efter Parbo, Vesterlund og 2 svenskere. Parbo fik defekt og måtte udgå, og jeg rykkede op på 3. pladsen, jeg blev dog hårdt presset bagfra af den ene svensker og Bachmann fra 1900MTB. Vi 3 kæmpede den næste times tid hårdt om pladserne, uden at nogen af os formodede at få det afgørende hul. På 3 af 5 omgange punkterer jeg på forhjulet, og må slippe de andre, og mens jeg fyrer flydende latex i mit hjul bliver jeg overhalet af Lindgaard fra HMTBK og Jakob Lauritsen fra DMK, og må nu se mig hensat til 7. pladsen.

Resten af løbet kæmpede jeg bare for at holde denne placering, og havde indstillet mig på at det ville blive til en 7. plads, da jeg på sidste runde pludselig kan skimte en iskold Allan Bachmann, jeg passere ham ret let og ruller i mål som nr. 6 efter godt 2 timer i sadlen.

Resultatet var et stykke fra hvad jeg havde håbet, men man er ikke altid selv herrer over punkteringerne. Når så det er sagt, så synes jeg nu ikke rigtigt benene var hvor de skulle være, om det skyldes den lange pause siden Silkeborg, mudder eller manglende højdemeter må blive afgjort på søndag i Århus. Herudover er der kun at tage det med fra weekenden, at løbet ikke var særligt højt prioriteret så resultatet i sig selv er ikke så afgørende endda, det er det først om 14 dage i Tyskland og en lille måneds tid frem...

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)