08.04.2006 14:04
Endelig kom den!

Jeg har fået min nye Ghost Scandium World Cup fully ramme, og cyklen er bygget færdig som den skal være i resten af sæsonen. Jeg har indtil nu kørt på en "normal" alu fully fra Ghost, men er altså nu rykket over på 300 gram lettere Scandium model. Selve opsættet er uændret og kan ses her.

Nu er rammen jo en World Cup model og sådan et navn forpligter jo. Desto bedre er det derfor også, at jeg sammen med Allan Bachmann fra 1900mtb med 95% sandsynlighed draget til Grækenland den 7. maj for at deltage i årets første afdeling af World cuppen i MTB-marathon.
Løbet afholdes i Naoussa nær grænsen til Makedonien, og byder på 100 meget bjergrige km. Herunder en nedkørsel som på de stejleste steder falder med over 27%. Herudover starter løbet i 500 meters højde og rutens højeste punkt er i 2000 meters højde, så der skal nok trædes lidt for at komme derop. Temperaturen i Grækenland er i øvrigt på små 25 grader lige nu, unægteligt noget af en kontrast til den danske forårs regn og udsigten til 2 timers meget mudret xc i morgen i Korsør.

  1. Kirk siger:

    Fed cykel... MEn piver du ikke lidt over den danske temperatur og dets mudder :D


  2. Köser siger:

    Lækkert.... lækker, lækker, lækker - godt at se at din sølv-røde lyn er kommet og den er sgu fed!!! glæder mig til at se in real life (0; vi ses i skoven, kør godt i korsør og straf den bette cykel som den fortjener det!!!


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)