13.03.2006 09:56
Vintercup og chill-factor

Årets til dato længste træningspas stod på menuen i går, da jeg og 4 andre fra 1900MTB begav os afsted til 6. og sidste afdeling af årets vintercup. Desværre havde vi ikke rigtig timet vores tur derop, så vi ankom lidt for sent til start. Vi fik dog dispensation til at træde ind i løbet 7 minutter for sent og så var det jo bare med at komme fremad. Det blev til en god times kvalitetstræning på en teknisk og hård rute, inden vi igen begav os hjemad.
Jeg kunne efter gårsdags strabadser notere små 6 timer i trænings-dagbogen, og et total på 19 timer for den forgangne uge. Dette er jeg absolut tilfreds med, specielt da vejret og chill-factoren ikke har været nådig ved os to-hjulede i ugen der er gået.
Vintercuppen havde i øvrigt fornemt besøg af både Jakob Fuglsang og Emil Lindgren fra Sverige. Førstnævnte i fuldt Canondale-Vredstein battledress og på en sprit ny Scalpel, dette afholdte dog ikke Emil Lindgren fra at nuppe sejren alligevel.

Den egentlige vintertræning er ellers ved at være forbi, da sæsonen jo skydes igang på søndag i Silkeborg. Samlet set er jeg ganske godt tilfreds med den måde vintertræningen er forløbet, jeg har fået lidt flere km. i benene denne vinter end tidligere og har i det store hele været forskånet for alt for mange uheld og sygdom. Eneste rigtige problem var vist mit lille stunt med mine visdomstænder, som kostede et par ugers træning.

Søndag går det som sagt løs i silkeborg igen. Lige nu ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal tro og forvente. Jeg må indrømme at jeg tvivler på om løbet i det hele taget kan gennemføres, da jeg er bange for at is og sne ikke er væk til på søndag, og 76 km. grusvejsræs på spejlblank is med 200 forårskåde mountainbikere er næsten dømt til at være en dårlig cocktail. Skulle løbet nu afholdes er det jo bare med at komme op foran, og så se hvad benene er til, der er nok stigninger og højdemeter til at løbet nok skal blive rigtig hårdt. Det har det i hvert fald været alle de gange, jeg har deltaget indtil nu.

Denne uge skal pimært bruges til restitution efter et par hårde ugers træning. Herudover skal Ghosten trimmes så den er helt spændt op til weekenden, og så skal vi ud at køre ræs igen efter et halvt års pause, jeg glæder mig!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)