05.03.2006 20:51
Powder og bremsesvigt!

Denne søndag skulle efter planen have været brugt i Vejle, til MCVs "klassiker". Et motionsløb som er absolut værd at deltage i, og som jeg traditionelt bruger som en god gang træning inden sæsonen for alvor indledes. Skæbnen har imidlertid været hård ved mig i dette løb. Da jeg for to år siden debuterede i løbet måtte jeg udgå med en punktering og sidste år knækkede en gren min bagskifter.
I år skulle der så tages revanche; desværre ville skæbnen det endnu engang anderledes, for da jeg var ved at morgen-klargøre cyklen til kamp, kunne jeg pludselig se at der begyndte at dryppe olie fra min bagbremse. Efter knap halvanden times kamp med bremsen, måtte jeg erkende mit nederlag, og med udsigten til en glat og iset rute uden en bagbremse, valgte jeg i samråd med Kirk og Iversen at aflyse dagens planlagte udflugt til Vejle. Jeg skal naturligvis være den første til at beklage, at vi sådan brændte MCVs arrangement af, og jeg vil gøre hvad jeg kan for at det ikke skal gentage sig.

Slukøret over dagens hændelser besluttede jeg mig for, at jeg godt kunne klare mig på en bremse til træning, så jeg drog til fællestræning i 1900MTB og oplevede Marseillesborg skov fra sin fornemmeste side med masser af powder og høj blå himmel. Absolut smukt, men en lidt mat fornemmelse træningsmæssigt når man nu havde sat næsen op efter lidt mere konkurrence i Vejle.

Jeg fik vist skrevet i sidste upate at der ventede endnu lidt moderat vinter, dette har vist sig at være noget af en underdrivelse, da der pt. er omkring 10 cm. sne uden for mit vindue og udsigterne foreløbigt ikke er specielt sommerlige.
Træningen er dog blevet passet og man er jo efterhånden blevet så vant til vinteren, at man snart ikke bemærker at det sner og vandet i dunkene er frosset til is efter en times kørsel.

Så 20000 km. væk i Australien, er temperaturen omkring 50 grader højere end her, og jeg har fundet et interview med de sidste 2 års vinder af Crocodile Trophy, Adam Hansen, på Cyclingnews.com. Adam Hansen fortæller lidt om sine planer for sæsonen, og det beskrives bl.a. at han sagtens kan træde 450 watt i en time! Interviewet kan ses her.

Hvis ellers materiellet tillader, er planen i næste uge deltagelse i Vintercuppen i Randers søndag, herudover skal træningen intensiveres lidt med nogle kortere intervaller. Hvis ellers der er muligt vil jeg gerne i skoven, men som udsigterne er lige nu bliver det vist hovedsageligt på landevejen at slagene skal udkæmpes.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)