19.02.2006 16:41
5 timers træning, og 4 uger til sæsonstart

Dagen i dag er lidt af en mærkedag. Det er præcis midtvejs i OL, der er præcis 4 uger til sæsonstart og det er (næsten) præcis 2 mdr. siden den første sne faldt! Vinteren har åbenbart ikke tænkt sig at skåne Århus i år. Således valgte snebyge nr. 146 at kigger forbi det nordlige Århus i fredags, så vejene endnu engang, var meget lidt glade for at få besøg af mig og min vintercykel.

Søndagen er ellers blevet brugt i godt selskab med Allan og Simon fra 1900 MTB. Randers RC 1910 afholdte en afdeling af vintercuppen, og vi benyttede lejligheden til at cykle frem og tilbage til Randers, samt naturligvis at give den lidt gas til selve vintercuppen. Alt i alt blev det, ud over en rigtig god gang træning, til lidt over 5 timer i sadlen samt en 3. plads til vintercuppen. Det er rart at kunne få lidt afveksling i træningen, samt lidt mere intensitet. Jeg synes at det er vigtigt at få mere intensitet ind i træningen, nu hvor sæsonen ikke er så langt væk.

Jeg vil i øvrigt gerne slå et slag for vintercuppen, som altid afvikles i en god atmosfære og på gode og udfordrende ruter. Herudover synes jeg det er meget rart at se, at sporten kan mønstre mange ryttere til disse arrangementer, heriblandt en del børn og unge.

Ugen vi går ind kommer for mit vedkommende til at byde på lidt mere vintertræning. DMI har meldt endnu en gang frost og ikke alt for meget sne, så jeg håber at kunne komme lidt mere i skoven. Ellers er planen at jeg holder løbsfri i den kommende weekend, hvorefter jeg regner med at deltage i MCVs "Klassiker" samt den sidste afdeling af vintercuppen i Randers. Herefter indledes sæsonen i Silkeborg, og så kører det hele jo en gang til, med løb næsten hver weekend frem til november måned.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)