05.02.2006 16:19
Vinteren fortsætter...

Endnu et kryds kan sættes i træningsdagbogen efter ugen der er gået. Ugen er stik imod den fore-gående forløbet helt efter planen, og træningen er på trods at det kolde vejr gået rigtig godt. Det er stadig vanskeligt at komme i skoven, så jeg har tilbragt hele ugen på min gamle stål vinterracer, som bare er helt vild med is og saltede veje.
Jeg ville egentlig gerne have været på en lang tur i dag, søndag, men kroppen er lidt brugt og nattens snevejr har ikke rigtig gjort det lettere at komme frem. På dette tidspunkt af året er det jo også rart at kunne komme i skoven at køre, men de fleste stier er stadig isede til så det må vente lidt endnu.

Ellers har ugen jo budt på offentliggørelsen af lokalisationen for VM i MTB marathon i 2008, det bliver i Villabassa i det nordlige Italien og arrangørerne af løbet bliver de samme, som arrangerer den klassiske Dolomiti Superbike MTB-marathon.

Det er en kold tid vi lever i; og udsigterne for den næste uge fra DMI tegner ikke til at tæerne går en bedre tid i møde. Jeg har derfor fun-det lidt læsestof som man kan varme sig på.

Først to løbsberetninger fra sidste års udgave af Crocodile Trophy. De er skrevet af 2 australske ryttere. Struan Lamont fra Team Cairns Coconut C. Simplon 2 og Joe McDonnel fra vinderen, Adam Hansens, Team Cairns Coconout C. Simplon 1. De to ryttere sluttede som nr. 18 og 17, ca. 8 timer og 30 min efter Adam Hansen. Struan Lamonts beretning kan ses her og Joe McDonnels her.

Hvis man har brug for lidt mere læsning, har jeg også fundet et par anmeldelser af grej hvilket jo altid er godt...
Min cykel er monteret med Hayes El Carmino bremser og der kan læses en anmeldelse her. Ligeledes kan der ses en anmeldelse af min Manitou R-Seven platinum forgaflen her. Anmeldelserne er lavet af James Huang fra www.angryasian.com.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)