01.02.2006 12:14
Punkteringer og vintertræning

Endnu en kold vintertræningsuge er overstået. Faktisk har den forgangne uge, bogstaveligt talt, været lidt omtumlet. Indledningsvis havde jeg en eksamen torsdag i sidste uge, hvilket udgjorde en naturlig dæmper for de helt vilde udskejelser på cyklen tirsdag og onsdag.

Endeligt blev det torsdag og eksamen blev (vel)overstået, hvorefter det blev til 3 gode timers træning i klart vejr og let frost. Fredag gik træningen også ganske godt. Mens jeg lørdag var optaget af at tage billeder til Road Bike Shops katalog, så her blev det ikke til det store.
Søndag skulle der så virkeligt trænes igennem. Træningen startede dog med at min vintercykel og jeg, var nede at kysse asfalten efter mødet med noget rimfrost i skyggen af et træ. Dernæst punkterede jeg 1, så 2, så 3 og til sidst 4 gange (i øvrigt på en slange hvor der allerede var en siver!). Så efter at have løbet, trukket, pumpet, bandet og svovlet kom jeg hjem efter 2 timers træning med den enorme gennemsnitshastighed af 11,3 km/t. Det skal altså lige nævnes at jeg hver gang pillede de små sten ud af mit dæk, så det var ikke den samme lille sten der lavede hul hele tiden.
Resten af søndagen blev så brugt på at skifte dæk og lappe slanger. Mandag morgen kom jeg så ud til min hverdagslåge og kunne se at den også var punkteret, og for så at runde det hele af, punkterede jeg lige een gang til under træningen i går, tirsdag. Herligt!

Nå, men det skal jo ikke være brok det hele. Mandag aften blev brugt i godt selskab til Klubaften med 1900MTB. Det er altid hyggeligt at sparke dæk med folkene i klubben, og faktisk kunne føre en anstændig samtale uden at frygte alt for meget for lungekapaciteten og bakken der venter forude. Desuden er vejret da så småt ved at blive lidt bedre, vejene er efterhånden frie for sne og temperaturen er da også på vej imod den rigtige side af 0 grader.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)