25.09.2009 21:21
Best before...

Jeg har nu beskæftiget mig med cykling på eliteplan stort set uafbrudt siden 1997, og afslutter altså i år min 13. sæson som licensrytter. Cyklingen har med andre ord fyldt en ret stor del af mit liv.

På søndag køres Hillerød MX, et løb som tilbage i 2000 var mit første MTB løb, og derfor er der også en vis symbolik i at det også bliver mit sidste MTB løb, hvor jeg kan kalde mig ”elite”. Jeg har besluttet at jeg indstiller karrieren som eliterytter efter på søndag, derefter står den på et liv som motionist i den røde 1900MTB trøje.

Jeg er dog langtfra færdig med sporten, da jeg forsat vil være aktiv i MTB udvalget, hvor arbejdet fortsat er spændende og udfordrende. Derudover er der mange udfordringer i forhold til det arbejde vi har iværksat med landsholdet, og at dømme efter de signaler vi modtager fra DCU, ser det ud til at dette arbejde i fremtiden kan nå nye højder.

Jeg vil gerne sige tak for kampen til alle derude på sporene samt rette en stor tak til alle, der har hjulpet mig undervejs.

Vi ses på sporet!

/Borup

  1. Bachmann siger:

    Jeg ser frem til dine og Skrivers ynkelige interne kampe om, at nå først op til Søsterhøj til ventertræningen.


  2. Iver siger:

    Du har nu altid været lidt motio i mine øjne :-) Mon ikke vi skal nyde et sukkerspor eller to i alperne de kommende somre - det tror jeg nok vi skal..


  3. Helle Q siger:

    Tak for mange fede oplevelser på cyklen - vi håber dig og familien stadig kan lokkes med rundt med den to-hjulede i ny og næ ;o) Og gi den så max gaz med gemalen min i morgen! Ses i skoven!


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)