21.09.2009 13:14
Marseilesborg XCM

Lørdag stod det årlige MTB marathon i Marseilesborg på menuen.

Ovenpå en uge, hvor jeg til det sidste var skeptisk i forhold til min deltagelse, valgte jeg alligevel at tage chancen og stille op. Jeg har igennem de sidste par uger haft lidt problemer med mit ene knæ, men smerterne var gradvist aftaget i løbet af sidste uge, så jeg besluttede at stille til start, men havde lovet mig selv at stå af så snart smerterne vendt tilbage.

Starten gik og min manglende form blev ret hurtigt udstillet, løbets forreste ryttere kørte imidlertid forkert og så lå jeg pludselig nr. 2 i løbet. Det varede dog ikke længe før toget med de forreste kom retur, så jeg igen kunne indtage min retmæssige placering omkring nr. 10 i feltet.

Efter første målpassage var jeg røget endnu et par pladser tilbage, men sammen med Peter Bech fandt jeg dog ind i et fint samarbejde, hvilket bragte os tilbage i top-10.

Midtvejs på 2. omgang begyndte knæet dog igen at brokke sig, og så valgte jeg at overholde mit løfte til mig selv og udgå.
Lidt slukøret kunne jeg rulle tilbage til mål, men kunne trods alt nyde fantastiske sensommervejr og godt cykelløb.

På søndag skal sæsonen rundes af i Hillerød. Hillerød XCM er en ægte klassiker og jeg håber det er diamanter i stængerne og at vejret bare vil være marginalt bedre end de forgangne 2 år!

foto: Mbaek.dk

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)