08.06.2009 10:57
Shimanoliga # 3

I går stod den på Shimanoliga i Vejle. Jeg havde, ovenpå afdelingen i Silkeborg, håbet at kunne komme op med et ordentlig resultat efter et forår, som ikke har været alt for prangende. Desværre måtte jeg konstatere at den indsats, som jeg ligger i træningen i år, vist bare ikke rigtig rækker til at begå sig i toppen.

Den sidste måned er ellers primært gået med at være mere eller mindre syg, jeg har med nød og næppe kunne holde fast i et par top-5 placeringer til GHOST cuppen, men har ellers været kørt helt ned under gulvbrædderne. Værst gik det i Harzen i Tyskland, hvor jeg stod helt parkeret efter blot 20 kilometers kørsel i et marathon på 105 km, og efterfølgende valgte at udgå.

Nå, men slut med undskyldningerne og til løbet i går. Jeg lavede en fin start og rundede startloopet som nr. 10, derefter gik det desværre støt nedad bakke og jeg tabte allerede på det næste loop 5 placeringer mere, dernæst fandt jeg en bedre rytme og kom igen til at kæmpe med Jeppe Hauggard og Jens Abrahamson om placeringerne i udkanten af top-20.

Jeg følte mig faktisk ovenpå, indtil en kørefejl smed mig hårdt i jorden i et sving, og min saddel knækkede. Bortset fra lidt knubs var jeg heldigvis ok, så jeg hoppede på cyklen igen, min rytme var dog helt væk og det var Hauggard og Abrahamson desværre også. Dernæst prøvede jeg bare at begrænse nederlaget, men måtte desværre se yderligere 2 ryttere smutte forbi på de sidste 2 omgange.

Her dagen derpå er jeg noget træt af min præstation, jeg følte på intet tidspunkt at jeg havde overskud, og kan resultatmæssigt se tilbage på den dårligst præstation i mands minde.

På positiv siden kan vel kun være at det kun kan blive bedre fra nu af, og formen er forhåbentlig også i bedring ovenpå en måned med en hel del sygdom.

Allerede onsdag drager jeg til Polen til MTB Trophy, 4 dage med næsten 11000 HM. Lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal mene om det hele, men der er vel ikke at gøre end at gå til opgaven med frisk mod, og så ellers tro på det bedste og forvente det værste.

Sidste år viste etapeløbet sig som en ægte killer med mega mudder og etaper på mellem 4 og 6 timer, vejrudsigten tegner igen til regn, så der er lagt i ovnen til en god gedigen gang mudderrace i Polen!

Stay tuned for more action!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)