13.05.2009 08:20
Shimanoliga # 2

Søndag stod 2. afdeling af superligaen på programmet. Som medarrangør af afdelingen er jeg rigtig godt tilfreds med dagens forløb, som rytter lod præstationen en del tilbage at ønske.

Jeg havde brugt det meste af ugen op til løbet, på at få styr på det praktiske omkring løbet, samt det meste af selve løbsdagen på at holde styr på arrangementet, så da jeg først klikkede i pedalerne kl. 13:40, var fokus ikke helt hvor det skulle være og resultatet blev, da også derefter.

Lige inden starten, gik det i øvrigt op for mig at jeg havde lavet en ægte ”junior” og glemt mine cykelstrømper. Lidt peptalk fra Christian Poulsen og resten af Shimanostanden resulterede dog i, at vi blev enige om at oprullede Patrick tennissokker ville være præstationsfremmede i sig selv, så det blev løsningen på det problem!

Starten gik som sagt kl. 14:00, jeg lavede for første gang i år en anstændig start og formåede at holde min seedning indtil første sving. Her stod jeg imidlertid godt og grundig parkeret og kunne se 10-15 ryttere suse forbi.

Eftersom jeg selv har været med til at designe ruten viste jeg dog, at det var afgørende ikke at gå i panik, da ruten har så mange højdemeter, at man kan hente meget ved at køre konservativt. Dette forblev min plan for resten af løbet, og som tiden gik kørte jeg mig noget op igennem feltet. På de sidste 2 omgange kom jeg i tæt kamp med Jeppe Haugaard og Michael Iversen om 15. pladsen i feltet. Jeg tabte kampen til Haugaard, men slog Iver knebent på stregen og blev altså samlet nr. 16. Et fint resultat omstændighederne taget i betragtning, samt at jeg har lidt problemer med at have tid til at få lavet den fornødne træning lige nu.

Det virkede ellers som om folk havde en god dag i Silkeborg. Efterfølgende er vi blevet mødt af en del kritik af, at man som deltager skal vente i 20 timer på ens resultater en online, det er mig en gåde hvordan ens tålmodighed kan være SÅ lille – alle omkring ligaen laver den i fritiden og ulønnet og kunne vi have gjort det hurtigere havde vi naturligvis gjort det. MTB´ere er til tider et vanskeligt folkefærd at finde ud af!!!

I aften står den ellers på GHOST cup i Fredericia. Jeg hentede en noget overraskende 3. plads i onsdags i Skanderborg, ovenpå en særdeles hård testdag i selskab med Jakob Agger. Jeg har haft samme forberedelse til i aften, så måske er der hul igennem igen!

  1. Mads Bødker siger:

    Hej Michael. Fedt løb og super set-up.. Det var afgjort turen fra Djævleøen værd!! Tak for I gider.


  2. Helle Q siger:

    Godt arbejde med ligaen, og tak for en fed dag i søndags! Respekt for at i gutter bruger så meget tid på ligaen til fordel for alle os bikere - det er god karma!


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)