27.04.2009 21:38
GP Roskilde

Ovenpå en del sygdom stod den i sidste uge på både GHOST cup og GP Roskilde.

Førstnævnte gik over al forventning, da jeg trods sygdom, blev nr. 4. Løbet udviklede sig lidt mærkeligt, da jeg blev fanget i en del tumult i starten og dermed brugte det meste af løbet på at køre mig tilbage i kampen.

På de første 2 omgange, så det ret skidt ud, men som tiden gik fangede jeg flere og flere af de forreste, og med 3 km til mål fangede jeg Bech, Skovgaard og Iversen, som kæmpede om 3-5 pladsen. Jeg angreb så hurtigt jeg kunne og det lykkedes også at smide Bech og Iversen, men Skovgaard viste sig igen som en killer afslutter og henviste mig til 4. pladsen. Oppe foran afgjorde Vesterlund løbet til egen fordel foran en velkørende Bachmann. Angiveligt var der lidt urent trav i spurten fra Vesterlunds side, men sådan er gamet nu engang når man tager Klausi med hjem til mål:-)

Fredag og lørdag stod den på nogle særdeles hårde testdage. Først i selskab med Jakob Agger og hans idrætsspeciale, som virkeligt satte en ny standard for hvormeget man kan pine testpersoner, med strøm og nåle!

Lørdag stod den på en god gammeldags Vo2-maks test i 1900regi. Jeg har lavet en fin fremgang formmæssigt på trods af ret sparsom træning, siden den første test, så moralen var i top inden jeg søndag tog afsted til GP Roskilde.

Benene var en smule stive da jeg rullede rundt på ruten under opvarmningen, men egentlig føltes det hele fint.

Nu er en ting jo følelse og en anden realiteter. Ude på sporet stod jeg fuldstændig på tværs, og efter en punktering og et styrt, gad hovedet ikke mere og jeg stod af.

Jeg bryder mig ikke om at stå af, og jeg stod da også tilbage i målområdet, med en noget mat fornemmelse i kroppen. I går var hverken hovedet eller benene til at køre løb, og så valgte jeg altså den løsning der lå først for - at stå af.

I denne uge fortsætter løjerne i morgen nede ved Jakob Agger, inden jeg torsdag skal med "the juniors" til WC i Houffalize.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)