06.04.2009 12:38
Shimanoliga # 1

Så kom Shimanoligaen fra land! Ikke mindre end 70 eliteryttere var til start, heriblandt alt hvad man kan kalde for elite i Danmark, samt en god flok stærke svenskere og Nordmand.

Jeg havde, hvad jeg vil betegne som en middel dag på kontoret, benene var udemærket og om ikke andet fik jeg i hvertfald alt det ud af det, som jeg havde potentiale til i går.

Starten forløb som sædvanlig i en herlig kombination af panik og tumult. Jeg slap nogenlunde igennem det meste af balladen, men måtte dog konstatere at en startplacering som nr. 30 kostede en del tid.

Efter den første omgang var jeg i omegnen af top-20, i tæt kamp med cykelcross rytteren, Tommy Nielsen, nogle HMTBK´ere samt 2 nordmænd.

Sådan forblev det faktisk det meste af de næste 4 omgange, med Tommy Nielsen og jeg vekslende i front. Mod slutningen af 5 omgang fik jeg til min store overraskelse følgeskab af Lasse Bruun fra HMTBK. Jeg strammende dog kæden lidt og fik vippet Lasse Bruun af igen, og denne forcering resulterede faktisk i, at jeg først hentede Tommy Nielsen, samt dernæst en nordmand og Morten Laustsen fra DMK. Derefter forsøgte jeg bare at holde mit eget tempo indtil mål. Dette forløb efter planen og i mål, tror jeg nok, jeg endte med at indtage 15. pladsen. Et Resultat, som i mine øjne, afspejler det niveau, jeg er på lige nu - i hvertfald i xc sammenhæng.

DMK fortjener ellers ros for en skæg og fin rute, samt et godt arrangement. Synd at tidstagningen gik i ged, sådan er det jo desværre med teknik en gang i mellem.

Ellers venter nu en træningslejr med junior-landsholdsdrengene i påsken, dernæst en træningsweekend, inden næste løb er Ghost cuppens start i Silkeborg.

Foto: Jens Thomasberg

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)