30.03.2009 20:47
Fitness.dk MX

En hel lang vinter er overstået og med gårsdagens MX i Slagelse var det endelig blevet tid til min sæsondebut. Løbet var desuden det første møde med mine nye teamkammerater på Webike Vision.

Jeg har skrevet en længere beretning på Webike´s hjemmeside omkring strabadserne, så jeg vil henvise hertil for en fyldestgørende beretning. Resultatmæssigt er jeg lidt skuffet over i går, da jeg synes at benene var til mere end en 6. plads. Når det så er sagt, går jeg dog rundt med en god fornemmelse i kroppen, da jeg synes at formen var rigtig fin, og jeg kørte løbet i går med en rigtig god fornemmelse.

Tiden er ikke til helt så meget træning i år som vanligt, så jeg har igennem de sidste par uger prioriteret korte og intensive træningspas, og det var rart at mærke at der var noget at køre med trods alt.

Jeg havde som sagt min teamdebut i går hvilket var en helt ny ting, efter altid at have klaret mig selv, det var dog ganske skægt og ikke mindst fordi jeg nu med sindsro kan lægge mig på hjul og lade mig suge med af Bachmanns enorme kræfter ;-)

Jeg er ellers kommet godt på plads på min nye Vision, det er en fortrindelig xc maskine med gode, lette og stabile komponenter. Indtil nu er jeg mest imponeret over min SID Team gaffel, som kører helt sublimt!

Søndag går det løs til Shimanoligaen, som at dømme efter startlisten kan gå hen og blive en rigtig nasty affære, hvor man skal være klar fra start for ikke at få nogle gevaldige klø. Jeg håber at benene er der igen!

Foto: Jens Thomasberg

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)