02.03.2009 21:07
Forår!

Vinteren er endelig ved at gå på hæld og om 4 ugers tid begynder sæsonen igen.

Traditionen tro betyder en ny sæson også nyt udstyr, og i den sammenhæng gennemgår jeg en mindre revolution i denne sæson, da jeg for første gang i 3 år ikke skal have en GHOST under fødderne, men i stedet skal have mig en sprit ny Vision Kilo.

Min nye Vision bliver bygget op med SRAM, SID, Fullcrum og Avid Ultimate - altså igen en rendyrket XC-racer. Jeg har dog valgt et par små ændringer til den nye sæson, (et eller andet skal man jo gøre til en ny sæson!!) jeg har valgt kun at køre med 2 klinger samt at bibeholde mit rizerbar, som jeg er blevet tiltagende glad for igennem vinteren, hvor jeg har "testet" det.

Formen har ikke været vildt prangende den sidste tid, og kombinationen af for meget arbejde/studie og for lidt søvn var desværre ikke særlig god, da der skulle køres Pronghorn cup i sidste uge, hvor jeg aldrig rigtig var i nærheden af at kunne blande mig forrest. Allan Bachmann leverede heldigvis varen for holdet, men dummede sig vist lidt mod slutningen, hvilket kostede den samlede sejr i cuppen.

I løbet af den næste tid sætter jeg lidt mere intensitet i træningen, og så er det bare at håbe at der er noget at køre med når det for alvor går løs. Det er heldigvis sådan at det sjældent er de samme ryttere, der er hurtigst om vinteren, som er hurtige om sommeren.

Pics af den nye MTB følger snarest!

  1. Erik siger:

    ...og jeg for tilliden;-)


  2. Bachmann siger:

    Jeg takker for "smigeren":o)


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)