18.01.2009 17:26
Vintertræning

Så er jeg kommet i gang med vintertræningen. Faktisk har den forgangne uge med sine 14 timers træning været den hårdeste siden midt i september sidste år.

Dagen i dag blev brugt på vintercup her i Århus, det blev til, hvad jeg selv synes, var en hæderlig 5. plads. Godt nok tabte jeg den 3 mands spurt, som skulle afgøre placeringerne 3-5, men alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds. Traditionelt har jeg brug for en del løb for at få den fornødne fart i benene, så debuten i dag var faktisk bestået.

I går stod den på VO2-maks test i 1900MTB-regi. Jeg har lavet denne test en del gange før, men det ligger nogle år tilbage, og lige meget hvordan man ser på den test, så er den altså ret led i de sidste par minutter. Resultatet var igen udmærket, så min form er ikke forsvundet helt hen i ingenting, selvom det ikke er blevet til helt så meget som vanligt igennem de seneste måneder.

Fremtiden byder efter planen på nogle lange ture i weekenderne, kombineret med nogle kortere og intensive ture i hverdagen. Derudover håber jeg at kunne finde tid til at deltage i nogle motio-cups rundt omkring. Uni starter desværre snart igen og så er frihed til træning og barselsorlov desværre slut, men jeg vil da bestræbe mig på at kombinere efter bedste evne.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)