18.12.2008 21:17
God Jul og godt nytår!

Den herlige juletid står for døren, jeg vil gerne ønske alle, der har fulgt med på denne side en god jul og et rigtig godt nytår.

Billedet ved siden af denne tekst er faktisk lidt legendarisk, da det var det allerførste billede jeg postede på denne side, da jeg updaterede den første nyhed d. 24. december 2005. Siden da er der sket en hel del i mit liv både af og på cyklen, og en hel del andre ryttere er også hoppe med på blogvognen!

Livets realiteter kan godt ramme een heromkring nytårstid, og en rundtur i førnævnte blogland viser faktisk at jeg er ved at være en af de aldrende ryttere i feltet. Og når man nu alligevel er på rundtur i blogland, er det egentligt tilsvarende foruroligende at se hvor meget folk træner, det sætter min egen indsats noget i relief. Ikke at jeg klager, tværtimod, jeg er skam rigtig godt tilfreds. Jeg må bare konstatere, at jeg ikke længere har tiden, eller viljen, til at ofre så mange timer.

Den træning jeg laver er til gengæld effektiv, om det så er nok, når først sæsonen kører, må være en anden sag. Under alle omstændigheder har jeg allieret mig med alle de andre (mere eller mindre fallerede!?) stjerner, koryfæer og rutinerede herrer omkring Århus, så forhåbentlig når tingene sammen igen i foråret, også selvom det kun bliver til 8-10 timers træning om ugen.

Vi ses på sporet!

/Borup

  1. Iver siger:

    Glaedelig jul og godt nytår i Skejby. Traening på denne tid er overrated - bare spoerg Bachmann


  2. Bachmann siger:

    Nu skal du ikke begrave vores generation helt, vi er mindre og ikke mere fallerede:o) Vi ses en onsdag til lidt mørkt cykelløb. Hils Ida og fruen


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)