25.11.2008 19:56
Off season

Endnu engang har der været lidt updateringsmæssig stilstand på denne side.

”Undskyldningen” denne gang er dog i den mere godkendte kategori, da Linda og jeg d. 12. november blev de stolte forældre til en pige på 52 cm og 3710 gram. Dette har naturligvis medført ubeskrivelig meget glæde i det lille hjem, og man kan bruge meget tid på bare at kigge på den lille guldklump.

Cykelmæssigt har jeg brugt en ret stor del af min tid på at lave organisatorisk arbejde i forbindelse med DCU´s mtb udvalg. Enden på det hele er blevet, at vi er kommet rigtig langt med den nye sæson, og jeg og Christian Poulsen er blevet ansat som ”ressourcepersoner” for det nye kuld af junior og U23 ryttere, der i fremtiden skal tegne dansk MTB. Jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat på dette arbejde, og har også tiltro til perspektiverne i projektet. Endeligt håber jeg at dette initiativ kan bidrage til, at få de sidste af fortidens spøgelser ud af skabet i forhold til DCU.

På cyklen er det selvsagt ikke blevet til de store – det mest banebrydende der er sket er, at jeg har erhvervet mig en rizerbar og dermed er sprunget med på retro-moden.

  1. Magnus Brinch Larsen siger:

    UG! Tillykke med den lille - jeg håber dog stadig vi komme til at se dig i sæson 09. SES! /Magnus


  2. Morten Laustsen siger:

    Halløj Borup og frue... Tillykke med prinsessen - glæder mig til at se dig på skamlen med hende på armen i 2009 :O) Vi ses... //Morten


  3. Johnni Nielsen siger:

    Hej Michael og Linda Tillykke med den lille. Glæde mig til at se guldklumpen ;0). Håber dog stadigvæk at se hele familen til løb i 2009. Mvh Johnni


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)