13.10.2008 21:26
Renault MTB Løb

Efter sidste weekends 3. plads i Hillerød, kom jeg godt og grundig ned på jorden igen i forbindelse med Renault MTB løbet i Åbenrå.

Allerede om morgenen, da jeg vågnede havde jeg lidt problemer med smerter i lænden/ryggen. Som dagen gik, blev det dog en smule bedre, og jeg følte mig klar, da jeg stod klar på stregen i Åbenrå.

Jeg kom godt af sted og ledte feltet på den første omgang, med Peter Bech og Ulrik Frandsen på hjul. Midt på anden af de fem omgange vred jeg desværre min forskifter og måtte stoppe for at udbedre defekten. Denne lille pause betød desværre at min ryg efterfølgende var særdeles usamarbejdsvillig og gjorde ret ondt.
Efter forgæves at have forsøgt at arbejde mig tilbage til de forreste, valgte jeg at trække stikket og tage en fridag på kontoret.

Her efter et par dage er ryggen dog i ganske fin form, så jeg regner med at kunne slutte sæsonen af i fin stil næste weekend i Varde.

Untill then!

  1. brauner siger:

    myggen for pokker. havde jeg dog bare vist du skulle køre i min baghave. jeg havde klart kunne fikse den sølle ryg. fysioterapeut jacob bräuner


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)