22.01.2006 11:50
Officiel tilmelding til Crocodile Trophy 2006

Så er min officielle løbstilmelding sendt afsted til arrangørerne af Crocodile Trophy. Det er meget rart endelig at have taget skridtet fuldt ud efter det store arbejde som er gået forud. Nu er det endeligt og jeg glæder mig bare mere og mere for hver dag der går. Det kan godt nå at blive til en del, eftersom der jo stadig er omkring 9 måneder til løbet starter!

Jeg har talt en del i telefon med arrangørene i den forgangne uge og de kunne oplyse, at den samlede distance på løbet bliver 1421 km. Der indgår 2 enkelstarter på 30 km og løbets længste etape er på 168 km. Kongeetapen bilver løbets næstsidste (12 etape) som skulle byde på 2600 HM fordelt på 135 km. Hovedsageligt på singletrack og i regskovsligende omgivelser. Løbets endelige etapeplan bliver offentiggjort i løbet af denne uge. Se mere her

Træningsmæssigt er tingene forløbet væsentligt bedre i uge 2 end i den foregående. Eneste dramatiske højdepunkt i sidste uge var, da min Lupine lygtes pære sprang og jeg var nødt til at træne med noget dårligere lys end vanligt. Heldigvis var Road Bike Shop drengene meget hurtigt behjælpelige og i løbet af 24 timer havde de bestilt en pære hjem og repareret min lampe. Tak for det!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)