14.09.2008 21:22
Comeback

I en tid hvor comebacks er blevet en sandt modefænomen indenfor cykelverdenen, er det jo altid rart at kunne hoppe med på vognen.

Min genoptræning er forløbet ganske fremragende og træningsdagbogen er så småt begyndt at smile igen, ovenpå nogle noget sløje uger.

Selvom formen igen er for opadgående, er jeg dog blevet nødt til at udsætte min løbscomback i endnu et par uger, da armen stadig har lidt svært ved at klare alle rystelserne i skoven. Fremgangen har dog været ganske massiv i de seneste 2 uger, så jeg regner helt sikkert med at være kampklar til Hillerød MX, Sif MX, samt xc i Varde.

Efter at have stået på sidelinien i næsten 6 uger kan jeg også garantere, at jeg er absolut topmotiveret for at slutte sæsonen af med maner. De sidste uger er primært blevet brugt i selskab med raceren, samt at lange dunke til diverse cykelløb, specielt weekendens Cube Bikes 24 var som altid en fornøjelse sammen med resten af 1900MTB.

Dagene er som bekendt begyndt at blive kortere og efteråret er over os. Denne tid på året er for mig sædvanligvis ensbetydende med Crocodile tid. Jeg deltager som bekendt ikke i år, men jeg må indrømme at det vækker en del uro i benene at læse optakten til løbet på Cyclingnews og mindes alle de oplevelser, jeg har haft med det løb. Nå, men det må blive en anden god gang.

  1. Simon siger:

    Hej Borup Godt at høre du er ved at være ovre skaden og at du skal køre i Hillerød. Vi ses desværre ikke, da jeg er i Barcelona i den weekend. Giv dem tørt på, men pas på de røde Hørsholm trøjer...:) /Simon


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)