19.08.2008 09:55
Skadet!

Så er der efterhånden gået næsten 3 uger siden jeg brækkede armen, og min genoptræning forløber stille og roligt.

De første par uger kunne jeg ikke mærke den store fremgang, men i sidste uge begyndte der lige så stille at ske små forbedringer. Det var også i sidste uge det lykkedes mig at få bygget min racer om, så jeg igen i det små kan komme på landevejen og rulle lidt.

Min Vision racer er blevet tilføjet et tristyr og via 2 barends og en lånt LX bagskifter, har jeg fået bygget et cockpit hvor jeg kan styre det meste med min venstre hånd.
Samlet set er jeg altså tilbage på cyklen, træningen har dog sin begrænsning ved omkring 45 minutter, da det er umuligt for mig at ændre position på cyklen, desuden bliver gibsen så varm og våd, at det ikke dur at træne mere end det.

Fremtidsudsigterne er ellers at jeg skal til gibskontrol på næste onsdag, derefter venter sandsynligvis endnu 2 uger med armen i en skinne. Det er fortsat min ambition at forsøge et comeback til Vejle xc og så ellers holde fokus rettet mod Hillerød og Sif MX. Slutteligt skal det lige nævnes, at når det nu skal være, så er det egentlig ikke så skidt at have armen i gibs når der er 16 dagens uafbrudt sport i fjernsynet :-)

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)