01.08.2008 22:24
MTB Challenge, etape 6

Så har jeg oplevet alt stresset på sidelinien også. Selvom det kribler i benene for at komme på cyklen, har det været fedt at fare de polske landeveje tyde i jagten på de danske ryttere.

Dagen bliver indledt med at depoterne bliver fordelt. Lea og Dvinge tager depot 1 og 3, mens Linda og jeg snupper depot 2 samt mål.

Vi kører mod andet depot og kan her se Bachmann flyve forbi i selskab med 2 DHLere, dernæst følger de andre danskere i en lind strøm. Der går desuden lang tid før Allans værste konkurrent i GC kommer fobi, så dagen ser lys ud. Dette indtryk forbedres af at Helle kommer forbi som bedste kvinde. Bilen bliver pakket og vi drøner mod mål.

Bilen for en del gas mod mål og den dårlige polske asfalt gør kørslen ret spændende.
I mål snegler tiden sig af sted. Endelig kommer Allan til syne og får turens første etapesejr foran de 2 DHLere – klasse!

Den Bachmannske familietriumf fortsætter lidt senere, da Helle vinder Dameklassen og henter meget tid på førstepladsen i GC.
Team t-bikerne Mads og Henrik vinder vanen tro i ”det grå guld klassen” og meget skal gå galt hvis de ikke vinder samlet i morgen.

Dagen har ellers båret præg af en smertende højre arm – samt langsom blogskrivning. Dag 1 i mit recovery forløb er overstået!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)