30.07.2008 18:25
MTB Challenge, etape 4

Knap to en halv time, så var dagen overstået.

Jeg lavede igen lidt arbejde for Allan fra starten af dagen, dernæst rykkede Kaiser og Allan selv væk uden at nogen kunne holde hjul. Jeg sad i gruppe lidt bag dem og rykkede fra gruppen med et par kilometer til toppen, dernæst lykkedes det mig at lukke hullet helt på den efterfølgende nedkørsel.

Kaiser rykkede kontra mod bunden af nedkørslen og efterfølgende fik Allan og jeg selskab af DHL manden som ligger nr. 2 i klassementet. Vi forsøgte at sætte tempo, men han blev siddende på hjul. Dernæst trak jeg desværre en gren op i min bagskifter og måtte stoppe for at rette lidt på den. Jeg kæmpede for at komme tilbage, men forgæves, og oppe foran blev Allan desværre sat af DHL manden.

Dernæst fulgte en lang nedkørsel, hvor jeg blev hentet af nr. 4 i klassementet, jeg røg igen på hjul, og havde det faktisk en del overskud på dagens sidste stigning. Dernæst fulgte endnu en nedkørsel hvor jeg i vanlig stil sad bagerst, lige indtil min følgesvend punkterede og så kunne jeg selv forsætte nedkørslen mod målet, som jeg nåede ca. 10 min senere.

Facit i mål blev at Allan blev 3 og hentede omkring 6 minutter ifht. 4. pladsen, jeg blev igen igen nr. 4 et par minutter senere, men rykkede en del op i klassementet, hvor jeg vist er ca. 5 min efter 4.pladsen. Alt i alt var der tilfredshed i 1900MTB lejren, trods nogle ben, som efterhånden er godt brugte.

Helle havde endnu en stabil dag på kontoret og var forskånet for uheld. Hun besatte i dag 2. pladsen og indtager nu også denne placering samlet.

I ”sølvrævs” klassen sejrede Team T-bikes igen, men denne gang med en del mere dramatik end tidligere, da Mads Bødker undervejs havde et ret slemt styrt. Foreløbige meldinger lyder på at de fortsætter i morgen.

Ny dag nyt hotel. I dag er vi indlogeret på hotel Metro, som gør det ganske godt i bedste Motel stil, og her må man gerne have cyklerne med op på værelset.

I morgen venter igen en relativ kort etape på 60 km, og igen omkring 2000 HM. Der skulle efter sigende værende omkring 30 km singletrack, så der er på ny lagt op til kamp i klassementet. Det går fremad med formen endnu, så jeg håber at kunne hjælpe Allan det meste af dagen i morgen.

Untill then!

  1. Köser siger:

    Ja, det er fantastisk! Ovenpå touren var der ligesom et hul i hverdagen som jeres tour de polen udfylder på bedste vis... mangler bare at dennis ritter og rolf ævler derud af (o;


  2. Høy siger:

    Godt kørt so far. Hold nu kæden stram drenge og pige, det er ved at blive spændende. Hep Hep Herfra!


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)