27.07.2008 19:11
MTB challenge, etape 1

1. etape er blevet overstået for nogle timer siden. Jeg sidder tilbage med nogle meget ømme ben, ovenpå en dag hvor tingene ikke ligefrem spillede.

Dagen startede med at Bachmann splittede tingene godt og grundigt på dagens første stigning. Vi var 5 soloryttere og 2 hold tilbage allerede efter kort tid.

Den lokale konge, Andrejz Kaiser, tog så over og røg afsted sammen med en anden rytter fra DHL. Bachman havde en mindre defekt, men kom blæsende tilbage til vores lille forfølgergruppe og på hans efterfølgende forcering, måtte jeg desværre kapitulere og finde mit eget tempo.

Jeg fulgtes i en periode med en enkelt rytter, men kørte ellers de meste af etapen alene. Ruten havde en hel del stigninger, som efterhånden begyndte at stikke godt og grundigt i benene. Jeg koncentrede mig om at at holde mit eget tempo da benene ikke rigtigt var i bjerghumør.

På stregen måtte jeg sande at jeg havde været en hel del fra mit normale niveau og følgeligt indkassere et stort tidstab på 14 minutter til den vindende rytter, Kaiser.

Hr. og Fru Bachman stod igen for de bedste danske placeringer med 1. plads til Helle og en 4. plads til Allan.

T-bikes duo-veteranerne holder fast i 1. pladsen i masters, nu med en konfortabel føring.

Updaten på cykelsituationen er, at vi nu permanent er blevet henvist til "bike-park" og det ser altså ud til at jeg også der må indkassere et nederlag.

I morgen venter en på papiret hård etape med et par giftige knolde undervejs, jeg håber at benene er noget bedre end i dag!!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)