26.07.2008 21:54
MTB challenge, prolog

Så kom jeg i gang med endnu et etapeløb. Efter en lang dags venten kom jeg afsted på prologen henad 17:30.

Ruten havde en del mere singletrack end forventet, men bestod ellers af en lang stigning på 8 km, primært på større stier. Benene var ok uden at være prangene. Jeg lavede en ok start de første par km. dernæst gik jeg en del ned, inden jeg fik fint skub i cyklen mod mål.

Samlet blev det til (endnu) en 4. plads små 3 min efter den vindende Andrejz Kaiser. Bachmann stod for dagens bedste resultat med en 3. plads. I duo klassen blev Henrik Cohen og Mads Bødker nr. 6 og de fører nu Masters samlet.

I morgen venter så dagens første rigtige etape, 80 km med små 2300 højdemeter. Der skulle først blive budt på nogle rigtige stigninger mod slutningen, så det burde være nogenlunde til at have med at gøre.

Arrangørerne af løbet er dog ikke kendt for at være helt akkurate med hverken distance eller højdeprofil, så jeg er indstillet på at det hele kan blive til lidt af hvert.

Dagen har ellers budt på endnu lidt skæmysler med hotelejerne omkring hvor cyklerne skal bo. Jeg er blevet forvist til den officielle "Bike Park", mens andre har prøvet at snyde receptionisten med mere eller mindre gennemtænkte planer, for at snige cyklen op på værelset - the drama continues tomorrow :-)

  1. RWJ siger:

    Polakkerne - de kan bestikkes. Med mad!


  2. Magnus Brinch Larsen siger:

    Jeg er sikker på, at du henter nogle af de førende ryttere på distancen på de senere etaper. Det bliver jo ikke afgjort de første par dage... Held og lykke


  3. Far Plougmann siger:

    Det er jo dit barn----- endnu!!!!!! godt kørt Michael.


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)