25.07.2008 21:33
MTB Challenge

Så er jeg nået til Polen og klar til at tage hul på MTB challenge i morgen.

Jeg har holdt en stille uge op til i går hvor vi kørte hertil.
DM blev som bekendt kørt i weekenden, for mit vedkommende var benene ikke tilstedeværende, og da jeg så samtidigt havde en mindre defekt på første omgang valgte jeg at trække stikket efter de 2 første omgange. Helt sikkert svagt - men jeg kunne simpelthen ikke overskue at kæmpe mig igennem med elendige ben.

Anyways, nu er jeg i Polen i byen Kudowa Zdroj,en hyggelig kurby, som faktisk tager sig nydelig ud. Vejret er super med temperaturer omkring 25 grader, så bjergene omkring bbyen tager sig helt indbydende ud.

Vi er blevet indkvateret på et fint hotel. Desværre havde jeg en mindre uoverenstemmelse med ledelsen på hotellet om hvor min cykel helst vil bo. De insisterede på at den ikke hørte hjemme på hotelværeslet og jeg insisterede mindst lige så hårdt på at den absolut hørte hjemme der. Efter en del forhandlinger bor den nu ved siden af min seng!!

I morgen skal løbet indledes med en 8 km. prolog, vi har kørt en del af ruten i dag, som vist bedst kan sammenfattes undet ordet "gashåndtag", dvs minimal teknik og mange watt!

Benene føltes fine idag, så jeg glæder mig til at komme igang. 8 km er normalt lidt i underkanten til mig, men omvendt kan jeg godt lide bjerge så mon ikke det nok skal gå alt sammen. Desuden venter der 7 etaper efterfølgende så der burde være rigelig tid til at blive træt trods alt.


  1. FFar Plougmann siger:

    Helt enig.---- Vi nses dernede


  2. bentb siger:

    Hvorfor "ved siden af min seng" - hvorfor ikke "i min seng"? /bentb


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)