16.06.2008 16:02
TopNordic24

Endnu engang skulle benene på arbejde, da Topnordic24 i weekenden blev afholdt. Vanen tro havde HMTBK disket op med et fornemt arrangement, og da ikke mindre en 1001 ryttere havde fundet vej til Hørsholm, var der lagt i ovnen til en god weekend.

Jeg deltog sammen med 1900MTB i 4-mands klassen, vi havde klare ambitioner om en plads på podiet, men efter lidt over 24 timers kørsel stod vi desværre tilbage med en ret skuffende 4. plads.

Mine ben har været særdeles slidte ovenpå Trans Germany og Beskidy Trophy, men til GHOST cuppen i onsdags var der faktisk overraskende meget hul igennem, så jeg var ret fortrøstningsfuld da vi startede løbet. Efter den obligatoriske Le Mans start var mine ben dog fuldstændig ristede, jeg kørte en skuffende runde og overdrog næste tur til Jens Brahe på en placering som nr. 9.

Jens, Kristian og Allan kørte dog nogle fornuftige omgange og som timerne gik kravlede vi stille og roligt frem i klassementet, indtil jeg på min anden runde kørte os ind på 3. pladsen samlet. Benene havde på denne tur føltes godt og resten af holdet meldte også om gode ben, så vi var ved godt mod da natten blev indledt. Desværre blev vi ramt af uheld i løbet af natten, da Kristians lys satte ud midt på en omgang og vi måtte følgeligt inkassere et tidstab på næsten 17 minutter. Vi røg derved fra 3. til 5. pladsen i klassementet.

Da morgenen gryede lykkedes det os at begynde at spise af den tabte tid og vi nåede kortvarigt op på 3. pladsen. Krigslykken vendte dog endnu engang, da Allan blev ramt af maveproblemer og Jens fik problemer med det ene knæ. Dermed var det op til at jeg og Kristian at forsøge at hente den tabte tid tilbage.

Jeg kan vist godt sige på vegne af os begge, at vi kørte med alt hvad der var tilbage, desværre var det akkurat ikke nok og i mål måtte vi se os slået af DMK med sølle 3 minutter og altså tage til takke med den mest utaknemmelige placering af dem alle - nr. 4!

Topnordic24 var vanen tro en hård omgang, holdet fortjener dog stor ros for god fight hele vejen rundt. Jeg må dog indrømme at det bekymrer mig lidt at Kristian i en alder af 15 er så stærk allerede, det kan virkeligt komme til at give problemer når han bliver ældre :-)

Jeg har ellers bevilget mig selv en uges meget tiltrængt ferie fra cyklen, men det er vel også ok ovenpå 15 løbsdage siden 22. maj. Fra nu af står den på træning og forberedelse frem mod Bourg MX, DM i XC samt MTB Challenge i Polen.

Foto: Nordic24.dk

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)