10.06.2008 13:07
Craft Bike Trans Germany

Så er jeg selv tilbage ved tasterne igen efter en god uges tid i det tyske. Først og fremmeste skal lyde en stort tak til Rasmus og Line for hjælpen med at holde denne side opdateret, mens jeg har været væk.

Craft Bike Trans Germany er netop overstået og jeg kan se tilbage på en meget begivenhedsrig uge på tværs af Tyskland. Jeg og Allan er i fællesskab ved at udarbejde en fyldig løbsbeskrivelse, som kan læses på 1900mtb.dk, så jeg vil henvise hertil.

Trans Germany var min første prøve med duo-løbs formen, og jeg synes faktisk at Allan og jeg slap rigtig godt fra løbet. Resultatmæssigt synes jeg vi havde fortjent en tur på podiet og jeg er også overbevist om at havde vi haft lidt mere tur i den på den sidste etape var vi endt der.

I det samlede klassement fik vi stort set det optimale ud af løbet. Allans brækkede hånd viste sig at være lidt af en hindring på de første etaper, men som løbet skred frem blev vi stærkere og stærkere mens konkurrenternes styrke gik den anden vej. Havde løbet varet et par dage mere, tror jeg det kunne have begyndt at blive rigtig sjovt...

Trans Germany var et noget større cirkus end jeg først havde troet og den mængde tilskuere, som fulgte løbet undervejs var meget overvældende, endvidere var opsættet omkring målområde og expoområde af helt andre dimensioner end jeg har oplevet i Danmark.

Endeligt skal lyde tak for turen til Torben og Mads, som vi mødte undervejs, samt et stort tillykke til "the Norgaard sisters" for en helt igennem imponerende præstation mod nogle af sportens hurtigste navne.

Personligt er jeg meget tilfreds med formen, jeg følte mig absolut på toppen, da vi indledte løbet og her efterfølgende er benene heller ikke fuldstændig knuste, så jeg er sikker på at jeg nok skal helt klar til at skyde den max af på lørdag når Nordic24 indledes. Forventningerne er igen en tur på podiet, på hvilket trin må blive afgjort undervejs.

I morgen gælder det så GHOST cuppen her i Århus, om benene er helt klar til i morgen er lidt mere tvivlsomt, men om ikke andet bliver det til en god gang træning. 12 is up - 3 to go!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)