27.04.2008 08:46
Syg

Jeg skulle i dag have været til start til 2. afdeling af Post cuppen i MTB, dette bliver dog ikke tilfældet. Jeg har i stedet for 2 timers fed XC i søndermarksskoven fået en ufrivillig tur på sofaen i selskab med feber og forkølelse, så nu står den på Klenex, panodil og eksamenslæsning - i sandhed et skidt bytte hvis i spørger mig!

Egentlig er det ok, at jeg er røget en gang ned med nakken, da jeg siden torsdag før Kellerwald har været noget skrantende helbredsmæssigt, så i det perspektiv er det vel ok, at tingene bryder ud så jeg kan komme videre i teksten.

Jeg har i øvrigt ændret lidt i min fremtidige kalender, da jeg har droppet at deltage i Billingeracet i Sverige samt Stevens MTB festival i Tyskland. Til gengæld har jeg tilmeldt mig etapeløbet MTB Trophy i Polen. Løbet bliver den absolut sidste forberedelse til Trans Germany samt en god generalprøve på hvad der venter til MTB Challenge senere på året. Jeg følges med Allan Bachmann til Polen og sammen kan vi se frem til ikke mindre end 15 løbsdage på 25 dage startende fra d. 22. Maj!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)