07.04.2008 21:05
GHOST Bikes XCO

Så kom også XC sæsonen i gang med, årets eneste danske UCI løb, GHOST Bikes XCO. Jeg har været meget involveret i arbejdet med løbet igennem den seneste måned(er), så hovedet var ikke helt hvor det burde være, da starten til løbet gik.

Jeg lavede en ok start, men kroppen var stadig i "arrangør-mode", de første 3 omgange, så der kom først rigtig hul igennem efter en god times kørsel. Dette er i xc sammenhæng alt for sent, så jeg måtte tage til takke med en placering som 9, dog med de næste pladser inden for overskuelig rækkevidde. Jeg er dog overbevist om, at skulle vi have en kørt en times tid mere, var tingene begyndt at se anderledes ud, men det må jeg jo så vente et par uger med at bevise.

Oppe foran viste Peter Riis klassen og vandt sikkert foran Benjamin Justesen og Christian Poulsen.

Som medarrangør af løbet er jeg meget tilfreds med tingenes forløb. 1900MTB´s medlemmer viste sig som sædvanligt at være helt fremme i hjælperskoene og løftede de praktiske opgave til UG. Desuden varmen det ens organisationshjerte at se, at man i en relativ lille klub, kan mønstre omkring 20 hjælpere i en weekend til at lave cykelløb, det er stor klasse!

Forude venter nu en løbsfri uge, planen er at få trænet en masse frem mod Kellerwald Bikemarathon d. 20 april, samt at få samlet op på noget meget tiltrængt eksamenslæsning...

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)